Η ΕΥ Κύπρου φιλοξένησε την ετήσια περιφερειακή συνάντηση του τμήματος Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού

Τιμώντας τη συμπλήρωση ενός έτους από την σύσταση του τοπικού τμήματος Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού (People Advisory Services – PAS), η ΕΥ Κύπρου φιλοξένησε φέτος την ετήσια περιφερειακή συνάντηση των ηγετών του PAS.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3 Οκτωβρίου 2019, στα κεντρικά γραφεία της ΕΥ στη Λευκωσία.  Στη συνάντηση συμμετείχαν 25 Συνεταίροι από τα τμήματα PAS που εντάσσονται στην περιφέρεια της Κεντρικής, Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας (CESA).  Η περιφέρεια CESA είναι μία από τις 27 περιφέρειες της ΕΥ και μέρος της ευρύτερης περιοχής ΕΜΕΙΑ. Πρόκειται για την πιο ποικιλόμορφη, πολύπλοκη και πολυεθνική περιφέρεια της ΕΥ παγκόσμια.

Η συνάντηση αποτέλεσε μια ιδανική πλατφόρμα για ενημέρωση και συζήτηση ανάμεσα στα στελέχη της ΕΥ, αναφορικά με τα ακόλουθα θέματα:
  • Το μέλλον των πρακτικών διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και κινητικότητας/ μετανάστευσης των εργαζομένων, και οι νέες τεχνολογικά εξελιγμένες υπηρεσίες που μπορούν να αναπτυχθούν από κοινού από τους επαγγελματίες του CESA PAS της EY
  • Τρόποι ευθυγράμμισης των προτεραιοτήτων και των προσφερόμενων υπηρεσιών PAS, διασφαλίζοντας ότι ο σκοπός της EY για την οικοδόμηση ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου εξυπηρετείται από όλους τους Συνεταίρους του PAS και τις ομάδες τους.

Ως οικοδεσπότης της συνάντησης, ο Παναγιώτης Θρασυβούλου, Συνέταιρος και Επικεφαλής του τμήματος Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού στην ΕΥ Κύπρου, σημείωσε: «Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και τιμή που φιλοξενήσαμε στην Κύπρο τους συναδέλφους μας από την περιφέρεια της CESA. Αυτό το διήμερο είχαμε την ευκαιρία να αναλύσουμε τις θετικές προοπτικές του κλάδου μας καθώς και το μέλλον της εργασίας, των υπηρεσιών κινητικότητας και μετανάστευσης, και της διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού. Η συνάντησή μας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία καθώς όχι μόνο συζητήσαμε και μοιραστήκαμε καλές πρακτικές αναφορικά με τις υπηρεσίες και τα θέματα που απασχολούν τους πελάτες μας, αλλά ταυτόχρονα ενισχύσαμε το δεσμό που έχουμε ως ευρύτερη ομάδα. Είμαι βέβαιος ότι είμαστε μέρος ενός δυνατού συνόλου που έχει πλήρη αίσθηση της κλίμακας της αγοράς μας, των προσφερόμενων υπηρεσιών και της εμπειρίας που κατέχει η EY. Η συνάντηση αυτή έδωσε ένα ισχυρό μήνυμα ότι οι Συμβουλευτικές Υπηρεσίες  Ανθρώπινου Δυναμικού της EY έχουν ένα λαμπρό μέλλον, τόσο στην Κύπρο όσο και στην ευρύτερη περιφέρεια της CESA.»

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας