PwC Κύπρου: Συνεισέφερε €28,3 εκ. στα έσοδα του κράτους

Τα οικονομικά της αποτελέσματα για το 2019 παρουσίασε η PwC Κύπρου, κατά το ετήσιο συνέδριό της, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, στη Λεμεσό. Τα έσοδα του οργανισμού για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2019 ανήλθαν στα €81 εκ. ενώ η συνεισφορά του στα έσοδα του κράτους στα €28,3 εκ.  
 
Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότερα από 170 υψηλόβαθμα στελέχη τόσο από την Κύπρο όσο και από το διεθνές δίκτυο της PwC, οι οποίοι ανέλυσαν και παρουσίασαν τις εξελίξεις στους διάφορους τομείς δραστηριότητας του οργανισμού. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου, κ. Ευγένιος Ευγενίου, ενώ το παρόν της έδωσε η Υφυπουργός Ναυτιλίας, κ. Νατάσα Πηλείδου η οποία παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ναυτιλίας αλλά και τη στρατηγική του Υφυπουργείου με στόχο την ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού και υψηλής ποιότητας εθνικού νηολογίου.
 

 
Στο συνέδριο της PwC παρευρέθηκαν επίσης οι κκ. Ιωάννης Μάτσης, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας και Παύλος Χριστοφόρου, CEO της Point Nine οι οποίοι μίλησαν στους παρευρισκόμενους για τις εμπειρίες τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στους τομείς δραστηριοποίησής τους αλλά και για τα σχέδιά τους όσον αφορά τη στρατηγική και το μέλλον των οργανισμών που ηγούνται.
 
Κατά τον χαιρετισμό του, ο κ. Ευγενίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η PwC Κύπρου παραμένει σταθερά στην κορυφή του τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών. «Τα θετικά αποτελέσματα που παρουσιάζει για ακόμη μια χρονιά η PwC Κύπρου, αποτελούν απόδειξη για τη διαχρονική ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Ο ρόλος μας δεν σταματά όμως εδώ. Επικεντρωνόμαστε και επενδύουμε στη συνεχή ενίσχυση των δεξιοτήτων των ανθρώπων μας, στην υιοθέτηση καινούργιων τεχνολογιών και ψηφιακών εργαλείων αλλά και στην ανάπτυξη νέων και καινοτόμων υπηρεσιών», ανέφερε.
 
 

Δειτε Επισης

Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης