Η Blue Pulse διακρίθηκε στην Ευρωπαϊκή Λίστα “One to Watch” των European Business Awards

Η Blue Pulse επιλέχθηκε από την κριτική επιτροπή των European Business Awards για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον τομέα της εκπαίδευσης και της καινοτομίας, απονέμοντάς της την τιμητική διάκριση “One to Watch”, έναν πανευρωπαϊκό τίτλο αναγνώρισης, που τοποθετεί την εταιρεία στο κέντρο των ευρωπαϊκών επιχειρηματικών εξελίξεων. 

Ο ετήσιος διαγωνισμός European Business Awards αποτελεί έναν από τους πλέον διάσημους και έγκριτους επιχειρηματικούς διαγωνισμούς παγκοσμίως, και οι βραβεύσεις του αποτελούν εξαιρετικά σημαντική διάκριση για επιχειρήσεις που καινοτομούν ουσιαστικά στον κλάδο τους. Δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη δηλώνουν συμμετοχή κάθε χρόνο με στόχο να διακριθούν ως οι πλέον δυναμικές και επιτυχημένες στην Ευρώπη.
Στον φετινό διαγωνισμό έλαβαν μέρος περίπου 111.000 επιχειρήσεις από 34 διαφορετικές χώρες, διαγωνιζόμενες για ένα από τα 18 βραβεία επιχειρηματικότητας και καινοτομίας του διάσημου Ευρωπαϊκού διαγωνισμού.

Εκπρόσωπος της Κύπρου στον Τομέα της Καινοτόμου Εκπαίδευσης

Η Blue Pulse Ltd. διακρίθηκε από νωρίς στον διαγωνισμό και πέρασε στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, στρέφοντας την προσοχή στις καινοτόμες της προσεγγίσεις στον κλάδο της παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, υγείας και πρώτων βοηθειών. Πλέον, αποτελεί και επίσημα μία από τις υποψήφιες επιχειρήσεις των European Business Awards 2019 στην κατηγορία The Award for Innovation. Ο μεγάλος αριθμός των συμμετεχόντων και τα αυστηρότατα κριτήρια επιλογής κάνουν την οποιαδήποτε διάκριση εξαιρετικά σημαντική, τόσο για την ίδια την επιχείρηση, όσο και για τη χώρα που εκπροσωπεί.  

Εννοείται πως μια τόσο σημαντική διάκριση τοποθετεί τόσο την Blue Pulse όσο και την Κύπρο στον χάρτη της Ευρωπαϊκής καινοτομίας. Στοιχεία όπως η πολύχρονη πείρα στον κλάδο της, η άρτια τεχνογνωσία και το ακατάπαυστο πάθος για διάκριση που χαρακτηρίζουν την Blue Pulse από την ίδρυσή της εντυπωσίασαν κριτική επιτροπή και ειδικούς, εξασφαλίζοντάς της μια θέση στη λίστα του διαγωνισμού “One to Watch”, που προσκαλεί το κοινό να δει τα στοιχεία της επιχείρησης που την κάνουν να ξεχωρίζει και να τη στηρίξουν με την ψήφο τους.

Στο βίντεο της Blue Pulse, η προσοχή στρέφεται στην αξία της χρήσης καινοτόμων μεθόδων, τεχνολογικά άρτιου εξοπλισμού και σεναρίων προσομοίωσης για την εκπαίδευση ανθρώπων και επαγγελματιών κάθε είδους και ηλικίας, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά οποιοδήποτε απρόοπτο περιστατικό και να σώσουν μια πολύτιμη ζωή. Το κεντρικό μήνυμα της εταιρείας, ξεκάθαρο και ισχυρό: «Μπορούμε να σώσουμε ζωές, μαζί!»
Υποστηρίξτε κι εσείς την προσπάθεια της Blue Pulse! Δείτε εδώ το ολοκληρωμένο μας βίντεο και στηρίξτε μας με την ψήφο σας για να ανεβούμε ακόμη πιο ψηλά!
 

Δειτε Επισης

Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Το restart του τραπεζικού τομέα της χώρας μας και το παράδειγμα της Τράπεζας Κύπρου
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά