Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Get a Job!

Για 3η συνεχή χρονιά η έκθεση “Get a Job”, που διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και συνδιοργανώνεται από το δίκτυο EURES, δίνει στις επιχειρήσεις την ιδανική ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με νέους απόφοιτους πτυχιούχους, όπως και νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας. Νέους που είναι έτοιμοι να αναδείξουν το ταλέντο τους προγραμματίζοντας τα μελλοντικά τους επαγγελματικά βήματα.

Διασφάλισε τώρα μια θέση, ώστε να τους προσφέρεις γνώσεις και πληροφορίες για τις ευκαιρίες εργοδότησης που υπάρχουν στη δική σου επιχείρηση και προσκάλεσέ τους να εργαστούν στην ομάδα σου.

Μέσα από ένα δυναμικό πρόγραμμα προβολής, τόσο της ίδιας της έκθεσης, όσο και των επιχειρήσεων και οργανισμών που θα συμμετέχουν, και  μέσα από την εμπειρία των δύο προηγουμένων πολύ πετυχημένων διοργάνωσης, η έκθεση “Get a Job” θα αποτελέσει ξανά μια εξαιρετική ευκαιρία για δικτύωση κι ανάδειξης των προοπτικών απασχόλησης που ανοίγονται σήμερα στην αγορά εργασίας, σε Κύπρο κι εξωτερικό. Οι διοργανωτές είναι πεπεισμένοι πως η έκθεση θα ανταποκριθεί και φέτος στις υψηλές προσδοκίες τόσο των εκθετών, όσο και των επισκεπτών. Στόχος είναι μια άρτια διοργάνωση, στην οποία θα συμμετέχουν επιχειρήσεις από διάφορους επαγγελματικούς κλάδους με κενές θέσεις εργασίας, καθώς και πληθώρα επισκεπτών με διαφορετικό εκπαιδευτικό και επαγγελματικό υπόβαθρο.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν δυναμικά επιχειρήσεις με έδρα την Κύπρο και την Ευρώπη, κέντρα EURES από κράτη-μέλη της Ε.Ε., καθώς και δημόσιοι, αλλά κι ημικρατικοί οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Νεολαίας και της Εργασίας.

Η Έκθεση απευθύνεται σε άνεργους πτυχιούχους και νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, σε τελειόφοιτους πανεπιστημίων, κολλεγίων, Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και γενικότερα προς όσους αναζητούν εργασία κι εμπειρία.

Εάν και η δική σου επιχείρηση διαθέτει κενές θέσεις εργασίας ή η εταιρεία σου αναζητά νέα ταλέντα προς εργοδότηση, μη χάσεις την ευκαιρία να λάβεις μέρος στην έκθεση “Get a Job” και να επωφεληθείς από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής κι επικοινωνίας. Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το σχεδιάγραμμα του χώρου, πατήστε εδώ

Ραντεβού την  Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 στο Χαρουπόμυλο Λανίτη στη Λεμεσό, από τις 10:00 έως τις 19:00.

Οργανωτής: Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο
Συνδιοργανωτής: EURES
Συντονισμός: ΙΜΗ
Χορηγοί επικοινωνίας: REPORTER, IN Business, Carierista.com

Είσοδος Ελεύθερη. Για περισσότερες Πληροφορίες, αποταθείτε στην ΙΜΗ -  τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, email: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας