2ο Συνέδριο για τον Σχεδιασμό και την Κατασκευή Κτιρίων

Δελτίο Τύπου  20/09/2019 10:27
2ο Συνέδριο για τον Σχεδιασμό και την Κατασκευή Κτιρίων

2ο Συνέδριο για τον Σχεδιασμό και την Κατασκευή Κτιρίων

Δελτίο Τύπου  20/09/2019 10:27
H RedMax Technologies παρουσιάζει το 2ο Συνέδριο για τον Σχεδιασμό και την Κατασκευή Κτιρίων το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Οι ομιλητές μαζί με τους συμμετέχοντες θα συζητήσουν και θα εξετάσουν τα χαρακτηριστικά που διέπουν τη σημερινή βιομηχανία που αφορά τον Σχεδιασμό και την Κατασκευή Κτιρίων ενώ θα εστιάσουν, μεταξύ άλλων, στο μέλλον του κατασκευαστικού κλάδου. 

RELATED ARTICLES


 
Ο Κατασκευαστικός Τομέας απαιτεί σύγχρονες ταχύτητες, μεθόδους και πρακτικές, όπως και την ψηφιοποίηση διαδικασιών αλλά και έξυπνες οικοδομές απόδοσης κι ασφάλειας. Οι νέες τεχνικές που έχουν κάνει την εμφάνισή τους αποτελούν συχνά σωστή πρόκληση για τους πολιτικούς μηχανικούς, τους εργολάβους και τους αρχιτέκτονες. Το Συνέδριο παρουσιάζει με τον πλέον εύστοχο τρόπο όλες τις παρούσες κι επερχόμενες τάσεις όπως διακρίνονται στον ανταγωνιστικό Κατασκευαστικό Κλάδο. Οι ομιλητές θα αναλύσουν, μεταξύ άλλων, θέματα όπως τις νέες τάσεις στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμός και διακόσμηση, τις προκλήσεις του σύγχρονου Εργολάβου και τις προκλήσεις στο μέλλον των οικοδομών καθώς και τις καινοτομίες στα νέα υλικά οικοδομών.
 
Το φετινό Συνέδριο έχει ως στόχο του να αποτελέσει πόλο έλξης για πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, γεωτεχνικούς μηχανικούς, μηχανολόγους, περιβαλλοντικούς μηχανικούς, μηχανικούς ηλεκτρολογίας, δομικούς επιθεωρητές, τοπογράφους, σχεδιαστές και διακοσμητές κ.ά.. Το Συνέδριο αναμένεται να συγκεντρώσει, επίσης, το ενδιαφέρον από: διευθυντές εταιρειών Ανάπτυξης Γης, μελετητές, ερευνητές, και εκπροσώπους από πανεπιστήμια και κολλέγια που ειδικεύονται σε συναφείς κλάδους. Το Συνέδριο, τέλος, στοχεύει στο να προσελκύσει αξιωματούχους από αρμόδιες Κυβερνητικές Υπηρεσίες και Σύμβουλους.
 
Πληροφορίες συνεδρίου
Οργανωτής: IMH
Κύριος Χορηγός: Redmax Technologies Ltd
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Ergo Home Group, Hellenic Tzilalis, Muskita Aluminium Industries, Relia Trading Ltd
Με τη στήριξη (μέχρι στιγμής): Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου, Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου, RICS
Conference Experience Sponsor: Conferience
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Βusiness, πόρταλ REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες: ΙΜΗ, Τηλέφωνο: 22505555,
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας