Η Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων στο 3ο Football Conference

Δελτίο Τύπου  20/09/2019 08:05
Η Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων στο 3ο Football Conference

Η Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων στο 3ο Football Conference

Δελτίο Τύπου  20/09/2019 08:05
Το «3ο Football Conference» υποδέχθηκε και φέτος τον ενθουσιώδη ποδοσφαιρικό κόσμο της Κύπρου και όχι μόνο. Το Συνέδριο είχε ως θέμα το δημοφιλέστερο άθλημα στον πλανήτη, το οποίο μετρά εκατομμύρια οπαδούς παγκοσμίως και αποτελεί μία από τις πλέον κερδοφόρες βιομηχανίες, με απίστευτες προοπτικές περαιτέρω εξέλιξης κι εξάπλωσης.

RELATED ARTICLES

 
Το «3ο Football Conference» παρουσίασε η IMH με τη στήριξη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία.

Δυναμική ήταν η παρουσία της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων στο Συνέδριο με την Πρόεδρό της, κα Ιωάννα Φιάκκου, να απευθύνει χαιρετισμό. Η Ιωάννα Φιάκκου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επερχόμενη Εβδομάδα Ενημέρωσης Υπεύθυνου Παιχνιδιού η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου 2019.

Η Εβδομάδα Ενημέρωσης Υπεύθυνου Παιχνιδιού (RGAW), η οποία υλοποιείται για 2η φορά στην Κύπρο, στοχεύει τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το Υπεύθυνο Παιχνίδι. Επιπλέον, αποσκοπεί στην εμπλοκή και την κινητοποίηση της κοινωνίας, γενικότερα, σε θέματα προώθησης του Υπεύθυνου Παιχνιδιού και κυρίως, της προστασίας του κοινού από την προβληματική ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια.
Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας θα πραγματοποιούνται παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, βιωματικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια κ.ά., τα οποία απευθύνονται σε άτομα κάθε ηλικίας σε όλη την Κύπρο.

Το RGAW παρέχει την ευκαιρία σε όλους να ενημερωθούν υπεύθυνα και να συζητήσουν γύρω από το τι σημαίνει να παίζεις υπεύθυνα, εφαρμόζοντας μέτρα αυτοπροστασίας για την ασφάλεια του παίκτη αλλά και των γύρω του, μειώνοντας -όσο το δυνατόν γίνεται- τις αρνητικές συνέπειες από την εμπλοκή με τα τυχερά παιχνίδια. Όπως αναφέρει και το σλόγκαν της Εβδομάδας Ενημέρωσης Υπεύθυνου Παιχνιδιού: «Ενημερώσου, για να παραμείνει το παιχνίδι διασκέδαση/Let’s keep it a game».

Για περισσότερες Πληροφορίες για την Εβδομάδα Ενημέρωσης Υπεύθυνου Παιχνιδιού: https://www.responsiblegamingweek.gov.cy/
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας