Η Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων στο 3ο Football Conference

Το «3ο Football Conference» υποδέχθηκε και φέτος τον ενθουσιώδη ποδοσφαιρικό κόσμο της Κύπρου και όχι μόνο. Το Συνέδριο είχε ως θέμα το δημοφιλέστερο άθλημα στον πλανήτη, το οποίο μετρά εκατομμύρια οπαδούς παγκοσμίως και αποτελεί μία από τις πλέον κερδοφόρες βιομηχανίες, με απίστευτες προοπτικές περαιτέρω εξέλιξης κι εξάπλωσης.
 
Το «3ο Football Conference» παρουσίασε η IMH με τη στήριξη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία.

Δυναμική ήταν η παρουσία της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων στο Συνέδριο με την Πρόεδρό της, κα Ιωάννα Φιάκκου, να απευθύνει χαιρετισμό. Η Ιωάννα Φιάκκου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επερχόμενη Εβδομάδα Ενημέρωσης Υπεύθυνου Παιχνιδιού η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου 2019.

Η Εβδομάδα Ενημέρωσης Υπεύθυνου Παιχνιδιού (RGAW), η οποία υλοποιείται για 2η φορά στην Κύπρο, στοχεύει τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το Υπεύθυνο Παιχνίδι. Επιπλέον, αποσκοπεί στην εμπλοκή και την κινητοποίηση της κοινωνίας, γενικότερα, σε θέματα προώθησης του Υπεύθυνου Παιχνιδιού και κυρίως, της προστασίας του κοινού από την προβληματική ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια.
Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας θα πραγματοποιούνται παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, βιωματικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια κ.ά., τα οποία απευθύνονται σε άτομα κάθε ηλικίας σε όλη την Κύπρο.

Το RGAW παρέχει την ευκαιρία σε όλους να ενημερωθούν υπεύθυνα και να συζητήσουν γύρω από το τι σημαίνει να παίζεις υπεύθυνα, εφαρμόζοντας μέτρα αυτοπροστασίας για την ασφάλεια του παίκτη αλλά και των γύρω του, μειώνοντας -όσο το δυνατόν γίνεται- τις αρνητικές συνέπειες από την εμπλοκή με τα τυχερά παιχνίδια. Όπως αναφέρει και το σλόγκαν της Εβδομάδας Ενημέρωσης Υπεύθυνου Παιχνιδιού: «Ενημερώσου, για να παραμείνει το παιχνίδι διασκέδαση/Let’s keep it a game».

Για περισσότερες Πληροφορίες για την Εβδομάδα Ενημέρωσης Υπεύθυνου Παιχνιδιού: https://www.responsiblegamingweek.gov.cy/

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας