Μεταπτυχιακό με τη μεγαλύτερη επαγγελματική αναγνώριση προσφέρει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου προσφέρει από το Φεβρουάριο του 2014 το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Επαγγελματική Ασφάλεια και Υγεία.  Απόφοιτοι του μεταπτυχιακού στελεχώνουν τους τομείς ασφάλειας και υγείας σε μεγάλο αριθμό κυπριακών και διεθνών οργανισμών και με τη σειρά τους συμβάλουν στην ανάπτυξη της κουλτούρας ασφάλειας στις κυπριακές επιχειρήσεις.  
 
Πολύ πρόσφατα το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Επαγγελματική Ασφάλεια και Υγεία διαπιστεύτηκε από το μεγαλύτερο διεθνή επαγγελματικό οργανισμό στον τομέα της ασφάλειας και υγείας, το Institution of Occupational Safety and Health (IOSH).  Οι απόφοιτοι του Μεταπτυχιακού μπορούν να εγγραφούν ως Graduate Member (GradIOSH), ένα μόλις σκαλί πριν τη βαθμίδα  Chartered Member (CMIOSH) η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη επαγγελματική αναγνώριση. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Επαγγελματική Ασφάλεια και Υγεία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου είναι το μόνο το οποίο έχει πετύχει αυτή τη διαπίστευση στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Οι απόφοιτοι του προγράμματος εργοδοτούνται σε τομείς όπως Συμβουλευτική για την υγεία και ασφάλεια, βιομηχανία ενέργειας, διαχείριση κινδύνων κα. Οι απόφοιτοι του Μεταπτυχιακού εκτός της επαγγελματικής κατεύθυνσης μπορούν κατόπιν αίτησης και κρίσης να συνεχίσουν με το Διδακτορικό στην Επαγγελματική Ασφάλεια και Υγεία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του προγράμματος εδώ ή να επικοινωνήσουν με λειτουργό του Γραφείου Εισδοχής στο τηλέφωνο 22713000 ή info@euc.ac.cy
 
Έναρξη μαθημάτων 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Δειτε Επισης

Σύσταση Δικτύου Επιχειρήσεων Καινοτομίας από την ΟΕΒ
Ο νέος πρόεδρος των πολιτικών μηχανικών-Το κεντρικό Δ.Σ. του ΣΠΟΛΜΗΚ για την τριετία 2024-2027
Σημαντικές κοινωνικές δράσεις από ACTTA για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την ίδρυσή του
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους «Νοιώθω Αυτοπεποίθηση»-Μια συνεργασία Dove και Hope For Children
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαχειριστών Κοινόκτητων Οικοδομών Κύπρου
Η δύναμη ασφάλειας της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ κάλυψε τους συμμετέχοντες στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού 2024
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας
Ενίσχυση του κυπριακού brand: Μια συλλογική υπόθεση
Η Quadcode παρουσιάζει ένα από τα μεγαλύτερα Hackathon στην Κύπρο
Δυναμική παρουσία της Πετρολίνα στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού 2024