Η Fleet Management Ltd γιορτάζει φέτος τα 25χρονα της

Ένα εορταστικό δείπνο διοργάνωσε η Fleet στις 6 Σεπτεμβρίου στη Λευκωσία με πολλούς αξιόλογους καλεσμένους, όπως τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη, τον Ύπατο Αρμοστή της Ινδίας κ. RK Raghvanand, τον Δήμαρχο Λευκωσίας, κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη και την Υφυπουργό Ναυτιλίας, κ. Νατάσα Πηλείδου. 
 

 

Οι Ιδιοκτήτες και η Διοίκηση της εταιρείας μαζί με 300 διακεκριμένους πλοιοκτήτες και συνεργάτες της εταιρίας ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο στην Κύπρο για να συμμετάσχουν σε αυτή την εκδήλωση. 
 



Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Πρόεδρος τόνισε τον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε η Fleet Management στην Κύπρο, δηλώνοντας ότι «είμαστε πολύ περήφανοι που η Fleet Management, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης πλοίων, είναι κομμάτι του Κυπριακού Ναυτιλιακού Συστήματος».
 


Ο κ. Harry Banga, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Caravel, δήλωσε: "Η Κύπρος έχει γίνει ένα εξαιρετικά σημαντικό κέντρο για τις διεθνείς μας δραστηριότητες στη διαχείριση πλοίων. Η ανάπτυξη και το αποτύπωμα μας στην Κύπρο έχουν εξελιχθεί και ίσως αυτό να αντικατοπτρίζει τη δυναμική αυτού του νησιού της Μεσογείου ως παγκόσμιας εμβέλειας στην ναυτιλιακή βιομηχανία».

 
Ο κ. Kishore Rajvanshy, Διευθύνων Σύμβουλος της Fleet Management Limited δήλωσε: "Γιορτάζοντας την 25η επέτειό μας στην Κύπρο είναι ο μικρός τρόπος να πούμε ευχαριστώ στους πελάτες και τους συνεργάτες μας εδώ, καθώς η Κύπρος παραμένει για μας το μεγαλύτερο κέντρο διαχείρισης πλοίων στην Ευρώπη".
 

Ο κ. Sunil Kapoor, Διευθυντής της FML Ship Management Limited, δήλωσε: "Η ανάπτυξή μας δεν προήλθε τυχαία, αλλά από τη σκληρή μας δουλειά, από την ικανότητά μας να προσαρμοζόμαστε στο συνεχώς μεταβαλλόμενο ναυτιλιακό περιβάλλον και την διαρκή επικέντρωσή μας στην εξυπηρέτηση. Η επιδίωξη της αριστείας δεν είναι δουλειά. Στη Fleet είναι ένας τρόπος ζωής. "
 

Η Fleet Management Limited είναι μία από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες διαχείρισης πλοίων στο κόσμο με 500 πλοία υπό πλήρη τεχνική διαχείριση, 20.000 ειδικευμένους ναυτικούς και 1000 εργαζόμενους. Η Fleet λειτουργεί σε παγκόσμια κλίμακα με 25 γραφεία σε 12 χώρες, όπως η Σιγκαπούρη, η Κύπρος, το Λονδίνο, οι ΗΠΑ, το Άμστερνταμ, η Τουρκία και η Νέα Ζηλανδία.

 


 

 
 


Δειτε Επισης

Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse