Εκπαιδευτική Ημερίδα ALTIUS INSURANCE

Με σύνθημα «Εδώ, είστε ασφαλισμένοι», η ALTIUS INSURANCE πραγματοποίησε, με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, τη 19η Παγκύπρια Εκπαιδευτική Ημερίδα με τη συμμετοχή όλου του δυναμικού Πωλήσεων και του Διοικητικού Προσωπικού της. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, έμπειροι και καταξιωμένοι ομιλητές, κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι και στελέχη, ανέπτυξαν σημαντικά θέματα σε σχέση με τα οικονομικά δρώμενα στην Κύπρο, την Ευρώπη και τον κόσμο, αλλά και σχετικά με το όραμα της εταιρείας, τις προοπτικές ανάπτυξης και την παρουσίαση νέων καινοτόμων προϊόντων. 

Συγκεκριμένα, η θεματολογία του συνεδρίου, μεταξύ άλλων, περιλάμβανε ομιλίες σχετικά με την εναρμόνιση και την αξιολόγηση της εφαρμογής του κανονισμού προσωπικών δεδομένων (GDPR), το διεθνές επενδυτικό περιβάλλον, την απόδοση των επενδυτικών ταμείων της ALTIUS INSURANCE, τα οποία τα τελευταία χρόνια έχουν μία αξιοθαύμαστη ανοδική πορεία, καθώς επίσης την παρουσίαση και ανάλυση της κυπριακής οικονομίας και την ανάπτυξη του ασφαλιστικού κλάδου μέσα από αυτή.

Κλείνοντας την ημερίδα, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας κ. Δούκας Παλαιολόγος και ο Αντιπρόεδρος και Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Εταιρείας κ. Ευάγγελος Αναστασιάδης αναφέρθηκαν στις εξελίξεις στην ασφαλιστική βιομηχανία και τόνισαν ότι η ALTIUS INSURANCE ακολουθεί σήμερα μια ανοδική, κερδοφόρα πορεία, με γοργούς ρυθμούς ανάπτυξης, φτάνοντας έναν δείκτη φερεγγυότητας της τάξης του 209%.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett