“Cheating just a little bit…” – η Simona Bonghez στο “3rd Project Management Conference”

Το Project Management Conference διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από το PMI Cyprus Chapter, μετά και την μεγάλη επιτυχία των δύο προηγούμενων οργανώσεων. 


Μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών που θα συμμετάσχουν στο φετινό συνέδριο είναι η Simona Bonghez, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας Colors in Projects, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο Project και Change Management. Είναι συγγραφέας και ομιλήτρια σε πληθώρα συνεδρίων που αφορούσαν την Διαχείριση Έργων. Επιπλέον είναι υπεύθυνη για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες και τα προγράμματα κατάρτισης του Colors in Projects, τόσο στη Ρουμανία όσο και παγκοσμίως. Η Simona Bonghez αποτελεί μέλος του PMI από το 2004. Ξεκίνησε ως Πρόεδρος του PMI Romania Chapter και τώρα είναι μέλος του Ethics Member Advisory Group. Παρόλο που η επαγγελματική εμπειρία αποτελεί καθοριστική πτυχή της πορείας της μέχρι τώρα, αισθάνεται ότι δεν θα είχε επιτύχει τόσα πολλά χωρίς την αίσθηση  του χιούμορ. Πιστεύει ότι τα παιγνίδια είναι ισχυρά εργαλεία για τη διεξαγωγή διαδραστικών εργαστηρίων, παρουσιάσεων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων, που μπορούν να εμπλουτίσουν και να ενδυναμώσουν την μάθηση.


Στο συνέδριο θα συζητηθεί πώς η ηθική και η διαχείριση έργων είναι αναμφισβήτητα αλληλένδετα, μέσω της παρουσίασής της με τίτλο "Cheating just a little bit ...". Η  Simona Bonghez υποστηρίζει ότι, η διαφθορά έχει πλέον αναγνωριστεί και μέτρα προς την αποτροπή της έχουν ληφθεί από πολλούς οργανισμούς, εντούτοις, πρέπει να ανησυχούμε και για όλα τα μικρά θέματα που δεν εμπίπτουν στα πλαίσια της ηθικής και μπορεί να οδηγήσουν σε διαφθορά.  Σαν πρώτο βήμα, πρέπει να σταματήσουμε να ξεγελάμε τους εαυτούς μας, λέγοντας ότι λίγα μικρά ψέματα, και λίγες μικροπαραβάσεις είναι επιτρεπτές. Η παρουσίαση αγγίζοντας και θέματα ψυχολογίας, περιλαμβάνει εκείνες τις ηθικές πτυχές που επηρεάζουν τη δουλειά και την κοινωνική μας ζωή. Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν  εργαλεία ηθικής που είναι διαθέσιμα για Project Management practitioners, καθώς και τα πρακτικά τους αποτελέσματα.
Άλλοι διακεκριμένοι ομιλητές που θα λάβουν μέρος στο συνέδριο είναι:

  • Thomas Walenta, Dipl.Math, PMP, PgMP, PMI Fellow, PMI Board of Directors 2006-2008, 2017-2019, Germany
  • Andy Alder, Program Director, Tideway London, United Kingdom
  • Denis Vukosav, PMP, Vice President, State Street, Ireland
  • Stefano Setti, Founder & CEO, BluePeak Consulting, Italy
  • Stephen Carver (FAPM FIRM, Senior Lecturer in PPM & Change Management, School of Management, Cranfield University, United Kingdom)

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Διοργανωτής: PMI Cyprus Chapter, Συντονιστής: IMH, Κύριοι Χορηγοί: KPMG, Τράπεζα Κύπρου, Χορηγός: PMI, Contributing Sponsors:  Hellenic Technical Enterprises, NewCytech, Odyssey, PrimeTel, Qobo, Talent Team Consulting, Εκπαιδευτικός Συνεργάτης:  CIIM – Cyprus International Institute of Management,
Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business magazine, Gold magazine
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη διεύθυνση IMH -Tηλ: 22505555, φαξ: 22679820, email: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»
ΙΝ Business Awards: Βραβείο στο City of Dreams Mediterranean στην κατηγορία «Τουρισμός-Ξενοδοχεία-Αναψυχή-Εστίαση»
ΙΝ Business Awards: Στην Chrysostomides Advocates & Legal Consultants το βραβείο στην κατηγορία «Υπηρεσίες»
ΙΝ Business Awards: Στην Cyprus Millers by Hadjigiorkis το βραβείο στην κατηγορία «Εμπόριο-Βιομηχανία»
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
16α IN Business Awards: Σε εξέλιξη η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή