Κ.Τζιαπούρας: Το PMI θα αλλάξει καθώς ο κόσμος που ζούμε θα αλλάζει

InBusinessNews  18/09/2019 09:15
Κ.Τζιαπούρας: Το PMI θα αλλάξει καθώς ο κόσμος που ζούμε θα αλλάζει

Κ.Τζιαπούρας: Το PMI θα αλλάξει καθώς ο κόσμος που ζούμε θα αλλάζει

InBusinessNews  18/09/2019 09:15
Τo PMI Cyprus Chapter διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά το “Project Management Conference”, ένα συνέδριο θεσμός όχι μόνο για Project Managers αλλά και για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου.

Ο Κώστας Τζιαπούρας, Chapter President του PMI Cyprus αναφέρει στην κάμερα του InBusinessNews τους τρόπους όπου το PMI Cyprus αναπτύσσει τον κλάδο του Project Management στην Κύπρο. Όπως δήλωσε «Η στρατηγική μας είναι απλή: Be Relevant, Grow. Let’s do great things together! Στην Κύπρο, μέσω του τοπικού παραρτήματος, προωθούμε την στρατηγική αυτή με την οργάνωση μηνιαίων συναντήσεων με τα μέλη μας και όχι μόνο - Professional Development Activities – με καινούργιες θεματικές κατηγορίες κάθε φορά πάντα συμφώνα με τα standards του PMI και του PMBoK Guide, με αρκετά Networking Events καθώς και με το Project Management Conference μας. Προσπαθούμε να είμαστε σε συνεχή επαφή με τα μέλη μας για ότι χρειάζονται.»
 

 

Πρόσθεσε «Το PMI Cyprus Chapter διοργανώνει το 3ο Project Management Conference στις 15 Νοέμβριου 2019 και θα παρουσιάσει τις τελευταίες τάσεις στην Διαχείριση Έργων. Το Conference στοχεύει, όπως και κάθε χρόνο, στην προβολή μιας πλατφόρμας για Project Management practitioners (Επαγγελματίες Διαχείρισης Έργων), Senior Leaders και άλλους ενδιαφερόμενους από όλα τα industries, government και academic institutions. Θα είμαστε εκεί για να ανταλλάξουμε ιδέες σχετικά με τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι επιχειρήσεις, και να συζητήσουν για τη διαχείριση Έργων, Προγραμμάτων και Χαρτοφυλακίων. Το Συνέδριο αυτό αποτελεί ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να επεκτείνουν τις επαγγελματικές τους γνώσεις και να αποκτήσουν τεχνικές και εργαλεία που θα είναι χρήσιμα στις καθημερινές επιχειρηματικές ανταλλαγές τους. Το συνέδριο θα περιλαμβάνει κάποιες ξεχωριστές παρουσιάσεις όπως “Leadership & Emotional Intelligence in Project Management” και “Introducing Design Thinking in Project Management”, Case Studies καθώς και ένα hands-on facilitated Workshop με LEGO Bricks (“Are you serious about Project Management? Let’s play then”).»

 

Το συνέδριο απευθύνεται σε κορυφαίους και ανώτερους επαγγελματίες από όλους τους τομείς της οικονομίας από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Όλοι οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο θα λάβουν Πιστοποιητικό Συμμετοχής και οι κάτοχοι PMI Certifications θα λάβουν PDU (Επαγγελματικές Μονάδες Ανάπτυξης).

 

  
Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο ΕΔΩ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας