Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Χρυσό Carob Award για την MSPS Cyprus

Στον πρώτο διαγωνισμό διαφήμισης και επικοινωνίας της Κύπρου, η MSPS Cyprus απέσπασε ένα χρυσό και ένα μπρούντζινο βραβείο για PR ενέργειες που ξεχώρισαν στον τομέα της επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων. To χρυσό Carob πήρε για την ιδέα της δημιουργίας της Lidl Food Academy. 
 
H Lidl Food Academy αποτελεί μοναδική πρωτοβουλία εμπειρίας και διαλόγου με τον καταναλωτή. Η ιδέα της «Ακαδημίας», έμπνευση της MSPS Cyprus, προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Lidl διεθνώς και χάρισε το χρυσό βραβείο Carob στην κατηγορία «Υποστήριξη Στρατηγικών Marketing – PR» στην MSPS Cyprus. 
To Bronze Carob απέσπασε η MSPS Cyprus για τα Fam Press Trip που υιοθέτησε και εκτέλεσε για τον πελάτη της Lidl Cyprus. Το πρόγραμμα Lidl Fam Press Trip αποτελεί επιτυχημένο πρόγραμμα Δημοσίων Σχέσεων στο οποίο οι προμηθευτές, οι εκπρόσωποι των Mέσων και το κοινό, συσχετίζονται με σχέση εμπιστοσύνης και κοινού στόχου. To πρόγραμμα βραβεύθηκε με το μπρούντζινο βραβείο στην κατηγορία Stakeholder/Community Relations.
 

H MSPS (Market Support Promotion Services) Cyprus Ltd, είναι μια εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις marketing, προώθησης και Δημοσίων Σχέσεων. Η ομάδα της MSPS αποτελείται από ταλαντούχους, δημιουργικούς και έμπειρους ανθρώπους που εργάζονται με πάθος ώστε να προσφέρουν εμπειρίες και να φέρνουν τα brands κοντά στους καταναλωτές.  Το πελατολόγιο της αποτελείται από μερικά από τα σημαντικότερα brands.
 
Τα βραβεία παρέλαβε η Διευθύντρια της MSPS Cyprus Μαίρη Χάματσου, η οποία δήλωσε «Η MSPS Cyprus θα συνεχίσει να δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες, αφού το κτίσιμο μιας δυνατής σχέσης brand – καταναλωτή, περνά μέσα από την εμπειρία».
 
H MSPS Cyprus ανήκει στον όμιλο επικοινωνίας GNOMI που συνολικά κέρδισε 29 βραβεία στον διαγωνισμό Carob!

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ