The Family Business Conference

Το “Family Business Conference” πραγματοποιείται για 1η φορά στην Κύπρο. Αναμένεται, δε, να αποτελέσει πόλο έλξης για όλους τους μετόχους, όπως και για τα διευθυντικά στελέχη οικογενειακών επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας. Ραντεβού, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Το Συνέδριο στοχεύει να αναδείξει τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογενειακές επιχειρήσεις, καθώς και να δώσει στους επιχειρηματίες πρακτικές λύσεις και προτάσεις σε μείζονα ζητήματα, όπως είναι η Διαδοχή, η Διοίκηση, η Εταιρική Διακυβέρνηση, η Διαχείριση μιας πολυμετοχικής εταιρείας κ.ά..
 
Οι έγκριτοι ομιλητές, μαζί με τους συμμετέχοντες, θα συζητήσουν και θα εξετάσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οικογενειακές επιχειρήσεις, ειδικά κατά τη μεταβίβασή τους από μια γενιά στην επόμενη. Πιο συγκεκριμένα, το «Συνέδριο Οικογενειακών Επιχειρήσεων» θα αναλύσει θέματα, όπως η Διαχείριση της επιχείρησης, του πλούτου και των μελών της οικογένειας, η Διαδοχή, η Διαχείριση Συγκρούσεων, αλλά και Πρακτικά Παραδείγματα των δυσκολιών που καλούνται να επιλύσουν Μικρές και Μεγάλες Κυπριακές Οικογενειακές Επιχειρήσεις. Ο Δρ. Χρήστος Ε. Γεωργίου, Σύμβουλος Διαδοχής Οικογενειακών Επιχειρήσεων, 4 DELTA ADVISORS, θα σταθεί στον προγραμματισμό της Διαδοχής ως τον τρόπο εξασφάλισης της ανάπτυξης και μακροβιότητας της επιχείρησης και θα αναλύσει κάποια βήματα προς το σωστό προγραμματισμό της διαδοχής της επιχείρησης.
 
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης μεταξύ διαφόρων στελεχών οικογενειακών επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων ο Γιάγκος Χατζηγιάννης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Cyprus Institute of Marketing, ο Κυριάκος Χρυσοχός, Ιδρυτής, Όμιλος Εταιρειών Cyfield, ο Αλέξης Ανδρέου, Διευθυντής, Pascal Education και ο Παντελής Ανδρέου, Ιδρυτής και CEO, Pascal Education.
 
Το φετινό Συνέδριο έχει ως στόχο να αποτελέσει πόλο έλξης για Μετόχους, Διευθυντές και Διευθυντικά Στελέχη από κυπριακές οικογενειακές επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και όλων των κλάδων της Οικονομίας.
 
Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτής: IMH
Χορηγοί: Χρυσοστομίδης Δικηγόροι και Νομικοί Σύμβουλοι, Cyta, Priority ERP
Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: UCLan Cyprus
Υποστηρικτής: 4 DELTA FAMILY BUSINESS ADVISORS
Χορηγοί Επικοινωνίας: GOLD, IN Βusiness, REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες - ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555,
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com.cy
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας