Μαριάννα Ζερβίδου: Αξιοσημείωτη η συγκομιδή των «χαρουπιών» για την Gnomi

H Gnomi είναι μία εταιρεία που πρωτοπορεί για πάνω από 50 χρόνια στον τόπο μας, και αποδεικνύει έμπρακτα με τη δουλειά της, ότι όντως νιώθει την ευθύνη του σωστού χειρισμού των brands που διαχειρίζεται αλλά και γενικότερα της ανάπτυξης της διαφημιστικής βιομηχανίας του τόπου μας ανέφερε στο InBusinessNews, η Head of Account Management & Creative Gnomi Integrated Communictions Μαριάννα Ζερβίδου.
 
Η κα Ζερβίδου σχολίασε και τα βραβεία που έλαβε η εταιρεία στα πρόσφατα Carob Awards εκ των οποίων 5 χρυσά, 11 αργυρά και 9 χάλκινα, ενώ μαζί με το 1 χρυσό και 1 χάλκινο της αδερφής εταιρίας MSPS, τα βραβεία φτάνουν συνολικά τα 27.
 
Αναλυτικά:
 
Πως αξιολογείτε τον θεσμό των Carob Awards;

Όλα αυτά τα χρόνια, ένας μικρός αριθμός Κυπριακών εταιρειών επικοινωνίας συμμετείχε σε διεθνή φεστιβάλ – κυρίως τα Ermis Awards της Ελλάδας – και ένας ακόμα πιο μικρός είδε τη δουλειά του να αναγνωρίζεται και να επιβραβεύεται. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το ψηλό κόστος συμμετοχής και τον αποτρεπτικά έντονο ανταγωνισμό σε αγορές πολύ πιο μεγάλες από τη δική μας. Σαν Κυπριακή διαφημιστική οικογένεια λοιπόν, από καιρό αποζητούσαμε και τα δικά μας βραβεία που θα κατάφερναν πολύ πιο άμεσα να αναδείξουν τη δουλειά που γίνεται και την ίδια ώρα να αναπτύξουν τον χώρο της Επικοινωνίας στην Κύπρο.
Αναμφίβολα το επίπεδο της Επικοινωνίας μιας χώρας αντανακλά την ίδια της την κουλτούρα, το επίπεδο της παιδείας της, αλλά και τη δημιουργικότητα, το χιούμορ και την αισθητική της. Αυτό λοιπόν το μεγάλο βήμα που έγινε με το πρώτο φεστιβάλ Κυπριακής Διαφήμισης - Carob Awards, δεν είναι πολύ σημαντικό μόνο για τους διαφημιστές, αλλά και για τους διαφημιζόμενους, τα MME, όλους όσους δραστηριοποιούνται στη διαφημιστική βιομηχανία, τους καταναλωτές αλλά και για την ίδια την οικονομία του τόπου.
Η δε πρώτη τελετή, αγκαλιάστηκε με πολύ ενθουσιασμό και ξεπέρασε τις προσδοκίες, τόσο σαν διοργάνωση και παρουσίαση, όσο και σαν γενικότερη εμπειρία – ανταγωνιστές διαφημιστές και διαφημιζόμενοι χειροκρότησαν όλοι μαζί τη δουλειά όλων, σε ένα κλίμα ζεστό και ευχάριστο.
 
Τι σημαίνει για την εταιρεία σας η απονομή των βραβείων που έλαβε;
Για εμάς στη Gnomi το να αποσπούμε βραβεία δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός. Αντίθετα, όλη η έμφαση δίνεται πάντα στο να φέρνουμε αποτελέσματα για τα brands τα οποία χειριζόμαστε. Κακά τα ψέματα όμως ένα βραβείο δίνει μια σημαντική επιπρόσθετη ικανοποίηση ότι η δουλειά μας αναγνωρίζεται από όλο το industry.  Είχαμε την τιμή, η δουλειά της Gnomi να βραβευτεί αρκετές φορές σε διεθνή φεστιβάλ, ανταγωνιζόμενη δουλειές κολοσσιαίων διαφημιστικών εταιρειών  και μάλιστα να φέρει συγκεκριμένα και 3 φορές το χρυσό (Ermis Awards, IAB Mixx Awards, Sports Marketing Awards) - πράγμα πολύ σημαντικό για την τοπική αγορά. Παρόλα αυτά το να ανταγωνίζεσαι, να αναγνωρίζεσαι στην αγορά σου και να βραβεύεσαι στον τόπο σου, προσδίδει  ένα ξεχωριστό συναίσθημα.Η συγκομιδή των «χαρουπιών» για τη Gnomi ήταν όντως αξιοσημείωτη, αφού απέσπασε τα περισσότερα βραβεία του φεστιβάλ, εκ των οποίων 5 χρυσά, 11 αργυρά και 9 χάλκινα, μαζί με το 1 χρυσό και 1 χάλκινο της αδερφής εταιρίας MSPS, να φτάνουν συνολικά τα 27!
Αυτό για μας σημαίνει πολλά – σημαίνει ότι σαν μία εταιρία που πρωτοπορεί για πάνω από 50 χρόνια στον τόπο μας, αποδεικνύει έμπρακτα με τη δουλειά της, ότι όντως νιώθει την ευθύνη του σωστού χειρισμού των brands που διαχειρίζεται αλλά και γενικότερα της ανάπτυξης της διαφημιστικής βιομηχανίας του τόπου μας.
 
Τα 27 Carob Awards:
 
 
 

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά