Επίσκεψη Υφυπουργού Ναυτιλίας στο Λονδίνο

InBusinessNews  10/09/2019 14:58
Επίσκεψη Υφυπουργού Ναυτιλίας στο Λονδίνο

Επίσκεψη Υφυπουργού Ναυτιλίας στο Λονδίνο

InBusinessNews  10/09/2019 14:58

Η Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω κα Νατάσα Πηλείδου, πραγματοποιεί επίσκεψη στο Λονδίνο, στα πλαίσια του London International Shipping Week, κατόπιν πρόσκλησης της Υπουργού Ναυτιλίας της Αγγλίας κας Nusrat Ghani. Το London International Shipping Week αποτελεί σημαντικό ναυτιλιακό προορισμό και στα πλαίσια αυτής της βδομάδας διοργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις και συνέδρια με συμμετοχή σημαντικών ναυτιλιακών αξιωματούχων και εταιρειών από όλο το κόσμο. 

RELATED ARTICLES

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η Υφυπουργός Ναυτιλίας θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την Υπουργό Ναυτιλίας της Αγγλίας για συζήτηση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος. Η Υφυπουργός Ναυτιλίας θα συμμετέχει ως ομιλήτρια στα Συνέδρια “Diversity and Digitisation of Shipping” και “Empowering Women in Shipping”. Η προώθηση των ναυτικών επαγγελμάτων καθώς επίσης η συμμετοχή περισσότερων γυναικών στα ναυτιλιακά δρώμενα αποτελούν σημαντικά θέματα που απασχολούν σήμερα την παγκόσμια ναυτιλία. Οι προσπάθειες από όλους τους εμπλεκόμενους, για  αναζήτηση νέων τρόπων και μεθόδων προς επίτευξη των στόχων αυτών είναι συνεχείς και αναμένεται να εντατικοποιηθούν. Οι προοπτικές και τα οφέλη της ναυτιλίας προωθούνται συνεχώς από όλα τα ναυτιλιακά κράτη έτσι ώστε οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη ναυτιλία να καταστήσουν ελκυστικά τα ναυτικά και άλλα ναυτιλιακά συναφή επαγγέλματα.

Η κα Πηλείδου θα έχει επίσης συναντήσεις με ναυτιλιακές εταιρείες και οργανισμούς με στόχο τη προώθηση, ενδυνάμωση και περαιτέρω ανάπτυξη της κυπριακής εμπορικής ναυτιλίας. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας