Αύριο το πρώτο Cyprus Legal Conference

Το “Cyprus Legal Conference”, το οποίο διοργανώνει η IMH, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Το συγκεκριμένο Συνέδριο είναι το πρώτο στο είδος του και στοχεύει στην έγκαιρη κι έγκυρη ενημέρωση του ακροατηρίου για το μέλλον των Δικηγορικών Γραφείων στην Κύπρο, καθώς και για τον εκσυγχρονισμό όπως και για την ψηφιοποίηση των διαδικασιών τους. 

Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει ομιλητές από διεθνείς οργανισμούς, οι οποίοι θα προσφέρουν στο κοινό τις δικές τους προβλέψεις για το μέλλον των νομικών αλλά και των δικηγορικών γραφείων, ειδικότερα σε σχέση με την Τεχνολογία και την υιοθέτησή της από τον κλάδο. Πιο συγκεκριμένα, το Συνέδριο αναμένεται να θέσει στο μικροσκόπιο το πώς Τεχνολογίες, όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι δικηγόροι και οι νομικοί σύμβουλοι πραγματοποιούν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Μεταξύ των ομιλητών θα είναι οι: Lola Moses, General Counsel της Obelisk Support από το Ηνωμένο Βασίλειο, Alex Hamilton, CEO της Radiant Law του Ηνωμένου Βασιλείου, Brian Inkster, Solicitor από τη Σκωτία, Philippos Aristotelous, Legal Business Strategist & Author,Claire Philpott - Senior Business Consultant από τη Moebius Limited, Χορηγό του Συνεδρίου και Amy Grant, Senior Visiting Fellow, School of Law, UCLan Cyprus.

Πέρα από τις άκρως ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, η δομή του Συνεδρίου εμπλουτίζεται με μια Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης μεταξύ των Διευθυνόντων Συμβούλων από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία της Κύπρου, οι οποίοι θα εξηγήσουν την οπτική τους για την προοπτική του Δικηγορικού Γραφείου του Μέλλοντος, στη χώρα. Στους πανελίστες συμμετέχουν οι: Αλεξία Κουντουρή - Partner, Tassos Papadopoulos & Associates LLC, Χριστίνα Σαρρή - Senior Partner, Polakis Sarris & Co LLC, Γιώργος Μούντης - Partner, Chrysostomides Advocates and Legal Consultants και Γιώργος Ζ. Γεωργίου - Managing Partner, George Z. Georgiou & Associates LLC. 

Οι Χορηγοί του πρώτου “Cyprus Legal Conference” διαμορφώνονται μέχρι στιγμής ως εξής: Alpha Bank Cyprus Ltd, Cablenet και Moebius Limited. Lifestyle Sponsor, η εταιρεία Property Gallery και Ακαδημαϊκός Συνεργάτης, το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus. Χορηγοί Επικοινωνίας είναι τα περιοδικά GOLD και IN Business, ενώ ο οργανωτής είναι η ΙΜΗ.

Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, κάντε κλικ εδώ.
Για να δηλώσετε Συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.

Το Συνέδριο αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον διοικητικών στελεχών από: δικηγορικά γραφεία, γραφεία Κανονιστικής Συμμόρφωσης, λογιστικά και ελεγκτικά γραφεία, κυβερνητικούς φορείς, καθώς και δικηγορικούς συμβούλους, διεθνείς και τοπικούς οργανισμούς, αλλά και ευρωπαϊκούς φορείς.  

Πληροφορίες Συνεδρίου
Χορηγοί (μέχρι στιγμής):
Alpha Bank Cyprus Ltd, Cablenet, Moebius Limited
Lifestyle Sponsor: Property Gallery
Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus
Networking Coffee Break Sponsor: Nespresso 
Οργανωτής: IMH 
Conference Experience Sponsor: Conferience
Χορηγοί Επικοινωνίας: GOLD magazine, IN Business magazine, Reporter

Για περισσότερες πληροφορίες: ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, 
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης