Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus σε προσκαλεί σε Μέρα Γνωριμίας

Δελτίο τύπου  23/08/2019 19:05
Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus σε προσκαλεί σε Μέρα Γνωριμίας

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus σε προσκαλεί σε Μέρα Γνωριμίας

Δελτίο τύπου  23/08/2019 19:05
Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus διοργανώνει  Μέρα Γνωριμίας (Open Day), την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019, από τις 4 μέχρι τις 7 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στη Λάρνακα. 
Οι Μέρες Γνωριμίας σας δίνουν την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες και τα πλεονεκτήματα που έχετε επιλέγοντας το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus για τις σπουδές σας, καθώς και να εξερευνήσετε από κοντά τις πολυβραβευμένες εγκαταστάσεις του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου.

RELATED ARTICLES

 
Στη Μέρα Γνωριμίας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις κατευθύνσεις που αντιστοιχούν στην προσωπικότητά σας με την ολοκλήρωση  του Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΗΟGAN.
Το έμπειρο και διακεκριμένο Ακαδημαϊκό προσωπικό και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου,  θα είναι έτοιμοι να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία ζητήσετε, η οποία σχετίζεται με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, όπως προγράμματα σπουδών, θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας, οικονομικών διευκολύνσεων, αλλά και για τη διαμονή σας στις ολοκαίνουργιες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus. Προκρατήστε έγκαιρα τη θέση σας στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου και ευνοηθείτε των προνομιακών μας τιμών.
 
Στο χώρο θα βρίσκονται και φοιτητές του Πανεπιστημίου, οι οποίοι θα μπορούν να σας δώσουν μια αληθινή αίσθηση της φοιτητικής ζωής στη Λάρνακα.
 
Σας περιμένουμε την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου από τις 4 μέχρι τις 7 το απόγευμα, για να σας ξεναγήσουμε στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus καθώς και στις ολοκαίνουργιες φοιτητικές μας εστίες. 
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο admissions@uclancyprus.ac.cy ή στο τηλέφωνο +357 24 69 40 00.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας