Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Το νέο και απαιτητικό πελατολόγιο των δικηγορικών γραφείων

Το “Cyprus Legal Conference” έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο και στόχο έχει να ενημερώσει το ακροατήριο για το μέλλον των δικηγορικών γραφείων στην Κύπρο, καθώς και για τον εκσυγχρονισμό και την ψηφιοποίηση των διαδικασιών τους. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία και οι εργασίες του συνεχίζονται πυρετοδώς.
 
Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει ομιλητές από Κύπρο και εξωτερικό, οι οποίοι αναμένεται να μοιραστούν με το κοινό τις δικές τους  απόψεις για την έννοια του μάρκετινγκ για τον επαγγελματία δικηγόρο και πώς οι αρχές του Μάρκετινγκ μπορούν να βοηθήσουν στην επιτυχή επικοινωνία με τους μελλοντικούς πελάτες τους. Ο Philippos Aristotelous, Legal Business Strategist & Author, θα εξετάσει πώς μέσα από σωστή στρατηγική Marketing και ψηφιακών καναλιών μπορούν τα δικηγορικά γραφεία να έρθουν σε επαφή με το κοινό τους, πιο στοχευμένα, ώστε να εδραιωθούν στον τομέα τους, να προσελκύσουν καινούριο πελατολόγιο και να διευρύνουν την πελατειακή τους βάση.
 
Το Συνέδριο θέτει στο μικροσκόπιο τα δικηγορικά γραφεία του μέλλοντος και πώς το Marketing μπορεί να τα βοηθήσει για να αυξήσουν το πελατολόγιό τους και να προσελκύσουν νέο και πιο απαιτητικό. Συγκεκριμένα, ο Alex Hamilton, CEO της Radiant Law του Ηνωμένου Βασιλείου θα αναλύσει και θα παρουσιάσει τη σημαντικότητα του πελατολογίου των δικηγορικών γραφείων.  Οι πελάτες των δικηγορικών γραφείων σήμερα είναι πιο απαιτητικοί και γνώστες πολλών θεμάτων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα δικηγορικά γραφεία  να εστιάσουν περισσότερος στις ανάγκες των πελατών τους ώστε οι τελευταίου να αρχίσουν στρέφονται σ’ αυτούς για εξειδικευμένες συμβουλές και ποιοτικές υπηρεσίες.
 
Οι ομιλητές που θα παραστούν είναι, μεταξύ άλλων, οι: Dana Denis-Smith - Διευθύνων Σύμβουλος της Obelisk Support από το Ηνωμένο Βασίλειο, Brian Inkster - Ιδρυτής της Inksters από το Ηνωμένο Βασίλειο και Claire Philpott - Senior Business Consultant από τη Moebius Limited, Χορηγό του Συνεδρίου. Επίσης, το Συνέδριο θα εμπλουτιστεί με Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης μεταξύ των Διευθυνόντων Συμβούλων από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία της Κύπρου. Στους πανελίστες συμμετέχουν οι: Αλεξία Κουντουρή - Partner, Tassos Papadopoulos & Associates LLC, Ηλίας Νεοκλέους - Managing Partner, Elias Neocleous & Co LLC, Χριστίνα Σαρρή - Senior Partner, Polakis Sarris & Co LLC και Γιώργος Ζ. Γεωργίου - Managing Partner, George Z. Georgiou & Associates LLC.
 
Χορηγοί του 1ου “Cyprus Legal Conference” μέχρι στιγμής είναι οι: Alpha Bank Cyprus Ltd, Cablenet και Moebius Limited. Lifestyle Sponsor είναι η εταιρεία Property Gallery και Ακαδημαϊκός Συνεργάτης το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus. Χορηγοί Επικοινωνίας είναι τα περιοδικά GOLD και IN Business, ενώ ο οργανωτής είναι η ΙΜΗ.
 
Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, κάντε κλικ ΕΔΩ
Για να δηλώσετε Συμμετοχή, κάντε κλικ ΕΔΩ
 
Πληροφορίες Συνεδρίου
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Alpha Bank Cyprus Ltd, Cablenet, Moebius Limited
Lifestyle Sponsor: Property Gallery
Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus
Οργανωτής: IMH
Χορηγοί Επικοινωνίας: GOLD magazine, IN Business magazine
 
Για περισσότερες πληροφορίες: ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555,
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
MyPetrolina app: Δίνει την ευκαιρία διεκδίκησης δύο Nissan X-Trail e-POWER αξίας €46,100 το καθένα
Πώς μπορώ να πάρω Εγγυητική Επιστολή μέσω Ασφαλιστικής Εταιρείας;
Το έργο EU Heyday και Δήμος Πάφου σε καλούν στον γύρο της Πάφου
Όμιλος Εταιρειών UW Group: Πλέοντας προς το μέλλον
Kyriakides Mushrooms: Μια So Mush Better υποψηφιότητα στα In Business Awards
Ενδυνάμωση σχέσεων με Δήμο Τρίπολης συζήτησε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου
ΓΕΡΗΕΤ: Εννέα στους δέκα πολίτες χρησιμοποιούν τις ταχυδρομικές υπηρεσίες
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα της Γυναίκας
Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού 2024: Υγεία των νεφρών για όλους