Το Corporate Wellness γίνεται πλέον αναγκαίο για τις εταιρίες

Sponsored article  13/08/2019 07:45
Το Corporate Wellness γίνεται πλέον αναγκαίο για τις εταιρίες

Το Corporate Wellness γίνεται πλέον αναγκαίο για τις εταιρίες

Sponsored article  13/08/2019 07:45
Η έννοια του Corporate Wellness δεν είναι κάτι καινούργιο για την παγκόσμια αγορά. Η εταιρεία Johnson & Johnson’s το έχει ξεκινήσει από το 1979, προσφέροντας στο προσωπικό της στην Αμερική, συμβουλές ευεξίας και διαχείρισης στρες. Τώρα πια, στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, ήδη ποσοστό 45% των εταιριών προσφέρουν προγράμματα εκγύμνασης και ευεξίας είτε με την παροχή συνδρομών σε γυμναστήρια για τους εργαζομένους τους, είτε ενσωματώνοντας χώρους μέσα στα γραφεία τους, στους οποίους μπορεί το προσωπικό να γυμναστεί, να χαλαρώσει και να αναπτύξει την έννοια της υγείας και της ευεξίας του, αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητα του και την ευχαρίστηση στο χώρο εργασίας. Σε πολλές μελέτες που έχουν γίνει, έχει αποδειχτεί ότι, όταν αυτά τα προγράμματα ενσωματώνονται στο χώρο της εργασίας, τα οφέλη προς την εταιρία είναι τεράστια. 

RELATED ARTICLES


 
Ο κ. Αντρέας Χαραλάμπους, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας RELIA τονίζει πως έχοντας συμπληρώσει τρία μοναδικά projects στην Κύπρο στον τομέα του Corporate Wellness, το The Oval, FX Pro καθώς και το γυμναστήριο της War Gaming, χαίρεται που βλέπει πως οι μεγάλες εταιρίες αντιλαμβάνονται τη σημαντικότητα των εν λόγω παροχών προς τους εργαζόμενους τους. «Σε ένα περιβάλλον που οι εργασιακές απαιτήσεις αυξάνονται συνεχώς, τα οφέλη των εργαζομένων σε σχέση με το κόστος προς την εταιρία, υπερνικούν κατά πολύ. Η δουλειά μας είναι να καθοδηγήσουμε τις εταιρίες στο σωστό δρόμο προς την κατάλληλη παροχή ευεξίας μέσα στο χώρο εργασίας, είτε πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο είτε για ένα χώρο Spa Wellness. Έχοντας την Life Fitness, σύμμαχο σε αυτή μας την προσπάθεια είμαι βέβαιος ότι και στα επόμενα projects που ετοιμάζουμε, η ποιότητα θα είναι στην κορυφή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαραλάμπους.
 
2

 
Σε μια αγορά που οι εταιρίες ψάχνουν τους καλύτερους εργαζομένους και τα κορυφαία ταλέντα, φαίνεται ότι η παροχή υπηρεσιών ευεξίας και εκγύμνασης, μαζί με άλλα οφέλη, μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς. Δεν είναι τυχαίο που πολλές ιστοσελίδες εξεύρεσης εργασίας στο εξωτερικό, συμπεριλαμβάνουν επιλογή wellness & gym, στην ανεύρεση της καταλληλότερης εργασίας για τους ενδιαφερόμενους. 
 
RELIA TRADING, 22454554, 45 ANDREA AVRAAMIDI, 2024, NICOSIA, CYPRUS
 
www.relia.com.cy
https://www.facebook.com/ReliaTradingLtd/
https://www.facebook.com/LifeFitnessRelia/

 

3

4

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας