Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

O διεθνούς φήμης Healthcare Futurist, δρ Koen Kas, στην Κύπρο!

Τον Σεπτέμβριο θα βρίσκεται στην Κύπρο ο διεθνούς φήμης healthcare futurist, συγγραφέας, καθηγητής και δόκτορας Koen Kas, ως ο κεντρικός ομιλητής του “3rd Cyprus HealthCare Conference Gala”, που διοργανώνει η ΙΜΗ. Το Conference Gala θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στη Λευκωσία. Ο Koen Kas έχει ως στόχο του να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο τους προσκεκλημένους και να αναδείξει τη σημαντικότητα του επαγγέλματος των γιατρών ή αλλιώς τους φύλακες-αγγέλους, όπως τους αποκαλεί ο ίδιος, και την επιρροή και δύναμη της Τεχνολογίας. Πιο συγκεκριμένα, ο δρ Koen Kas θα καλύψει με την παρουσίασή του το θέμα: Guardian angels turning sickcare into healthcare. 

Ο καθηγητής και δόκτορας Koen Kas, Healthcare Futurist & Delight Thinker από το Βέλγιο, είναι -επίσης- επιχειρηματίας, καθηγητής της Μοριακής Ογκολογίας, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της HealthSkouts, εταίρος στο HealthStartup.eu (μιας διαδικτυακής κοινωνικής πλατφόρμας για startups στον τομέα της Υγείας), συγγραφέας δύο βιβλίων (“Sick No More” και “Your Guide to Delight”), όπως και διεθνούς φήμης ομιλητής. Ανάμεσα στις εταιρείες-κολοσσούς που συνεργάστηκε, συμπεριλαμβάνονται οι: Merck, UCB, Pfizer, Nutricia /Danone, Roche, Mitsubishi, Metagenics, Baxter, McKesson, ABInbev, Coca Cola, UPS, Celgene, AGFA HealthCare και AG Insurance.

Το “3rd Cyprus HealthCare Conference Gala” αποτελεί τη σημαντικότερη σύναξη για τους επαγγελματίες Υγείας στην Κύπρο. Στο Conference Gala και ανάμεσα στις εκλεκτές προσωπικότητες που θα συμμετέχουν και οι οποίες πρωταγωνιστούν στον χώρο της Υγείας σε Κύπρο κι εξωτερικό, θα παραστεί και ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο οποίος μέσα από την ομιλία του θα καλύψει τις προβλέψεις και προοπτικές στον τομέα της Υγείας στην Κύπρο, για το διάστημα 2019-2021. 

Η Εκδήλωση αποτελεί μοναδική ευκαιρία δικτύωσης για όλους τους παρευρισκόμενους και παράλληλα, λειτουργεί ως η πλέον κατάλληλη πλατφόρμα για σωστή κι ολοκληρωμένη ενημέρωση αναφορικά με τα σύγχρονα δεδομένα της Υγείας, εντός κι εκτός Κύπρου. 

Η προσέλευση στο “3rd Cyprus HealthCare Conference Gala” είναι δυνατή μόνο κατόπιν πρόσκλησης (by invitation only). Η Εκδήλωση απευθύνεται προς: γιατρούς, στελέχη από Ιδιωτικές Κλινικές και Νοσοκομεία, διευθυντικά στελέχη από Φαρμακοβιομηχανίες κι εταιρείες Εισαγωγής/Διανομής Φαρμάκων, Ιατρικών Προϊόντων κι Υπηρεσιών, φαρμακοποιούς, στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών, στελέχη του Υπουργείου Υγείας και άλλων κυβερνητικών τμημάτων, πανεπιστημιακούς.

Οι Ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στην Αγγλική.

Περισσότερες Πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα του Conference Gala μπορείτε να βρείτε εδώ

Οργανωτής: IMH
Χρυσός Χορηγός: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Υποστηρικτής: Relia Trading 
Χορηγοί Επικοινωνίας: GOLD, IN Business, REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την IMH
τηλέφωνο: 22505555 │ φαξ: 22679820
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά