The Cyprus Legal Conference

Οι ετοιμασίες για το πρώτο “Cyprus Legal Conference”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία, συνεχίζονται πυρετωδώς. Το “Cyprus Legal Conference” είναι το πρώτο στο είδος του και στόχο έχει να ενημερώσει το ακροατήριο για το μέλλον των δικηγορικών γραφείων στην Κύπρο, καθώς και για τον εκσυγχρονισμό και την ψηφιοποίηση των διαδικασιών τους. 

Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει ομιλητές από Κύπρο και εξωτερικό, οι οποίοι αναμένεται να μοιραστούν με το κοινό τις δικές τους προβλέψεις για το μέλλον των δικηγορικών γραφείων και του κλάδου συνολικά, ειδικότερα σε σχέση με την Τεχνολογία και την αξιοποίησή της από τους επαγγελματίες του χώρου. Η Claire Philpott, Senior Business Consultant, από την Moebius Limited (Χορηγό του Συνεδρίου), θα εξετάσει πώς η Τεχνολογία μπορεί να επιλύσει τις επιχειρησιακές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα δικηγορικά γραφεία.

Το Συνέδριο θέτει στο μικροσκόπιο τα δικηγορικά γραφεία του μέλλοντος και πώς Τεχνολογίες, όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι δικηγόροι και οι νομικοί σύμβουλοι πραγματοποιούν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Οι ομιλητές που θα παραστούν είναι, μεταξύ άλλων, οι: Dana Denis-Smith - Διευθύνων Σύμβουλος της Obelisk Support από το Ηνωμένο Βασίλειο, Brian Inkster - Ιδρυτής της Inksters από το Ηνωμένο Βασίλειο και Claire Philpott - Senior Business Consultant από τη Moebius Limited, Χορηγό του Συνεδρίου. Επίσης, το Συνέδριο θα εμπλουτιστεί με Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης μεταξύ των Διευθυνόντων Συμβούλων από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία της Κύπρου. Στους πανελίστες συμμετέχουν οι: Αλεξία Κουντουρή - Partner, Tassos Papadopoulos & Associates LLC, Ηλίας Νεοκλέους - Managing Partner, Elias Neocleous & Co LLC, Χριστίνα Σαρρή - Senior Partner, Polakis Sarris & Co LLC και Γιώργος Ζ. Γεωργίου - Managing Partner, George Z. Georgiou & Associates LLC. 

Χορηγοί του 1ου “Cyprus Legal Conference” μέχρι στιγμής είναι οι: Alpha Bank Cyprus Ltd, Cablenet και Moebius Limited. Lifestyle Sponsor είναι η εταιρεία Property Gallery και Ακαδημαϊκός Συνεργάτης το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus. Χορηγοί Επικοινωνίας είναι τα περιοδικά GOLD και IN Business, ενώ ο οργανωτής είναι η ΙΜΗ.

Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, κάντε κλικ εδώ.
Για να δηλώσετε Συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες Συνεδρίου
Χορηγοί (μέχρι στιγμής):
Alpha Bank Cyprus Ltd, Cablenet, Moebius Limited
Lifestyle Sponsor: Property Gallery
Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus
Οργανωτής: IMH 
Χορηγοί Επικοινωνίας: GOLD magazine, IN Business magazine

Για περισσότερες πληροφορίες: ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, 
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Η πρώτη δικαστική απόφαση στην Κύπρο που επέτρεψε τη λήψη μαρτυρίας μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης σε αστική υπόθεση
Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού