O Ηealthcare futurist και συγγραφέας, δρ Koen Kas, στην Κύπρο!

Οι γιατροί ή αλλιώς φύλακες-άγγελοι, όπως τους αποκαλεί ο διεθνούς φήμης καθηγητής και δόκτορας Koen Kas, είναι σε θέση να αναγνωρίσουν και να εισηγηθούν τρόπους αντιμετώπισης μιας ασθένειας μέσα από τις γνώσεις και την μακρόχρονη πείρα τους. Πόσο εξελίχτηκε η Ιατρική Επιστήμη όλα αυτά τα χρόνια με την εισαγωγή των φαρμάκων και πώς μπορεί η Τεχνολογία να βοηθήσει τους γιατρούς να καινοτομήσουν και να προοδεύσουν; 

Ο καθηγητής και δόκτορας Koen Kas, Healthcare futurist & Delight thinker από το Βέλγιο, θα βρίσκεται στην Κύπρο ως ο κεντρικός ομιλητής του “3rd Cyprus HealthCare Conference Gala”, που διοργανώνει η ΙΜΗ. Ραντεβού την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στη Λευκωσία. Ο Koen Kas έχει ως στόχο να «μαγέψει» τους παρευρισκόμενους και να τους «ταξιδέψει» στις διεθνείς εξελίξεις και τάσεις που διαμορφώνονται στα θέματα Ιατρικής και Υγείας. Πόσο έχει αλλάξει τελικά το επάγγελμα του γιατρού με την πάροδο του χρόνου και την επιρροή και τη δύναμη της τεχνολογίας… Πιο συγκεκριμένα, ο δρ Koen Kas θα καλύψει με την παρουσίασή του το θέμα: Guardian angels turning sickcare into healthcare. 

Ο Koen Kas είναι, ακόμη, επιχειρηματίας, καθηγητής της Μοριακής Ογκολογίας, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της HealthSkouts, εταίρος στο HealthStartup.eu (μιας διαδικτυακής κοινωνικής πλατφόρμας για startups στον τομέα της Υγείας), συγγραφέας δύο βιβλίων (“Sick No More” και “Your Guide to Delight”), όπως επίσης και διεθνούς φήμης ομιλητής. Ανάμεσα στις εταιρείες-κολοσσούς που συνεργάστηκε, συμπεριλαμβάνονται οι: Merck, UCB, Pfizer, Nutricia /Danone, Roche, Mitsubishi, Metagenics, Baxter, McKesson, ABInbev, Coca Cola, UPS, Celgene, AGFA HealthCare και AG Insurance.

Το “3rd Cyprus HealthCare Conference Gala” αποτελεί τη σημαντικότερη σύναξη για τους επαγγελματίες Υγείας στην Κύπρο. Στο Conference Gala, ανάμεσα στις εκλεκτές προσωπικότητες που θα συμμετέχουν και οι οποίες πρωταγωνιστούν στον χώρο της Υγείας σε Κύπρο κι εξωτερικό, θα παραστεί και ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο οποίος μέσα από την ομιλία του θα καλύψει τις προβλέψεις και προοπτικές στον τομέα Υγείας στην Κύπρο για το διάστημα 2019-2021. 

Η Εκδήλωση αποτελεί μοναδική ευκαιρία δικτύωσης για όλους τους παρευρισκόμενους και παράλληλα, λειτουργεί ως κατάλληλη πλατφόρμα για μια σωστή κι ολοκληρωμένη ενημέρωση αναφορικά με τα σύγχρονα δεδομένα της Υγείας, εντός κι εκτός Κύπρου. 

Η προσέλευση στο “3rd Cyprus HealthCare Conference Gala” είναι δυνατή μόνο κατόπιν πρόσκλησης (by invitation only). Η Εκδήλωση απευθύνεται προς: γιατρούς, στελέχη από Ιδιωτικές Κλινικές και Νοσοκομεία, διευθυντικά στελέχη από Φαρμακοβιομηχανίες κι εταιρείες Εισαγωγής/Διανομής Φαρμάκων, Ιατρικών Προϊόντων κι Υπηρεσιών, φαρμακοποιούς, στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών, στελέχη του Υπουργείου Υγείας και άλλων κυβερνητικών τμημάτων, πανεπιστημιακούς.

Οι Ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στην Αγγλική.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα του Conference Gala μπορείτε να βρείτε εδώ

Οργανωτής: IMH
Χρυσός Χορηγός: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Υποστηρικτής: Relia Trading 
Χορηγοί Επικοινωνίας: GOLD, IN Business, REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την IMH
τηλέφωνο: 22505555 │ φαξ: 22679820
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά