The Cyprus Legal Conference

Το “Cyprus Legal Conference”, το οποίο διοργανώνει η IMH, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία.
 
Το συγκεκριμένο Συνέδριο είναι το πρώτο στο είδος του και στοχεύει στην έγκαιρη κι έγκυρη ενημέρωση του ακροατηρίου για το μέλλον των Δικηγορικών Γραφείων στην Κύπρο, καθώς και για τον εκσυγχρονισμό όπως και για την ψηφιοποίηση των διαδικασιών τους.
 
Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει ομιλητές από διεθνείς οργανισμούς, οι οποίοι θα προσφέρουν στο κοινό τις δικές τους προβλέψεις για το μέλλον των νομικών αλλά και των δικηγορικών γραφείων, ειδικότερα σε σχέση με την Τεχνολογία και την υιοθέτησή της από τον κλάδο. Πιο συγκεκριμένα, το Συνέδριο αναμένεται να θέσει στο μικροσκόπιο το πώς Τεχνολογίες, όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι δικηγόροι και οι νομικοί σύμβουλοι πραγματοποιούν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Πέρα από τις άκρως ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, η δομή του Συνεδρίου εμπλουτίζεται με μια Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης μεταξύ των Διευθυνόντων Συμβούλων από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία της Κύπρου, οι οποίοι θα εξηγήσουν την οπτική τους για την προοπτική του Δικηγορικού Γραφείου του Μέλλοντος, στη χώρα.
 
Στους πανελίστες συμμετέχουν οι: Αλεξία Κουντουρή - Partner, Tassos Papadopoulos & Associates LLC, Χριστίνα Σαρρή - Senior Partner, Polakis Sarris & Co LLC, Γιώργος Μούντης - Partner, Chrysostomides Advocates and Legal Consultants και Γιώργος Ζ. Γεωργίου - Managing Partner, George Z. Georgiou & Associates LLC.
 
Οι Χορηγοί του πρώτου “Cyprus Legal Conference” διαμορφώνονται μέχρι στιγμής ως εξής: Alpha Bank Cyprus Ltd, Cablenet και Moebius Limited. Lifestyle Sponsor, η εταιρεία Property Gallery και Ακαδημαϊκός Συνεργάτης, το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus. Χορηγοί Επικοινωνίας είναι τα περιοδικά GOLD και IN Business, ενώ ο οργανωτής είναι η ΙΜΗ.
 
Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, κάντε κλικ εδώ.
Για να δηλώσετε Συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.
 
Το Συνέδριο αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον διοικητικών στελεχών από: δικηγορικά γραφεία, γραφεία Κανονιστικής Συμμόρφωσης, λογιστικά και ελεγκτικά γραφεία, κυβερνητικούς φορείς, καθώς και δικηγορικούς συμβούλους, διεθνείς και τοπικούς οργανισμούς, αλλά και ευρωπαϊκούς φορείς. 
 
Πληροφορίες Συνεδρίου
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Alpha Bank Cyprus Ltd, Cablenet, Moebius Limited
Lifestyle Sponsor: Property Gallery
Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus
Οργανωτής: IMH
Χορηγοί Επικοινωνίας: GOLD magazine, IN Business magazine
 
Για περισσότερες πληροφορίες: ΙΜΗ - τηλέφωνο: 22505555,
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;