Public και Marketway Publicis εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους

Η Marketway Publicis έλαβε το χρίσμα της συνεργασίας με τα Public, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση του διαφημιστικού λογαριασμού των γνωστών πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας σε επίπεδο ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας.
 
Οι δύο εταιρείες εγκαινιάζουν μια νέα εποχή συνεργασίας, στρατηγικής σημασίας όπως την χαρακτηρίζουν και στοχεύουν από κοινού να δημιουργήσουν μια νέα διάσταση στην Public εμπειρία των Κύπριων καταναλωτών, μεγιστοποιώντας τα αισθήματα ικανοποίησης και εξυπηρέτησής τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Marketway Publicis θα παρέχει υπηρεσίες στρατηγικής επικοινωνίας, ανάπτυξης & υλοποίησης προωθητικών ενεργειών, προγραμματισμού & υλοποίησης εκστρατειών, με στόχο την ενδυνάμωση της δέσμευσης με τον Kύπριο καταναλωτή.
 
Η συνεργασία Public και Marketway Publicis είναι θεμελιωμένη γύρω από έναν άξονα εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας, υπευθυνότητας και επαγγελματισμού με γνώμονα την περαιτέρω ανάπτυξη και προώθηση της retail πολυθεματικής εμπειρίας που παρέχουν τα Public. Τα γνωστά πολυκαταστήματα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, που λειτουργούν στην Κύπρο από το 2007, έχουν εντάξει επιτυχώς στην αγορά τη φιλοσοφία του retail entertainment και έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως δημοφιλής προορισμός για όλους.
 
Τα πολυκαταστήματα Public, που απευθύνονται σε καταναλωτές κάθε ηλικίας, έχουν αναδειχθεί ως η κορυφαία επιλογή των Κυπρίων για την ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού, που καλύπτουν ακόμα και τις πιο σύνθετες ανάγκες, με έμφαση στη λεπτομέρεια, την αισθητική και την υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.
 
Όλα τα παραπάνω συνθέτουν τη μοναδική Public εμπειρία η οποία περιλαμβάνει τους gamers, τους φανατικούς λάτρεις της τεχνολογίας, τους βιβλιοφάγους, τα παιδιά, αλλά και εκείνους που αγαπούν τη μουσική και όσους αναζητούν έξυπνα gadget και αξεσουάρ που διακρίνονται για την καινοτομία και τον ευρηματικό σχεδιασμό τους.
 
H Marketway Publicis, ως μέλος του διεθνούς δικτύου της Publicis, έχει πρόσβαση σε όλα τα διεθνή trends & insights για το retail market και τον καταναλωτή, καθώς και σε σύγχρονα εργαλεία, όπου σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία της θα δώσει πρόσθετη αξία στη δυναμική των Public. Παράλληλα, η ολοκληρωμένη γνώση που κατέχει η Marketway Publicis σε ό,τι αφορά στην κυπριακή αγορά και τον καταναλωτή αναμένεται να ενδυναμώσει το engagement του αγοραστικού κοινού και να μεγιστοποιήσει τα θετικά αποτελέσματα που θα προκύψουν από τη στρατηγική συνεργασία με τα Public.
 
Σχετικά με τη Marketway/Publicis
Η Marketway Publicis δραστηριοποιείται από το 1993 στους τομείς του Στρατηγικού Επιχειρησιακού Προγραμματισμού, του Στρατηγικού και Applied Marketing και της Επικοινωνίας. Μέσα από το ολιστικό μοντέλο σύνθεσης εξειδικεύσεων «THE POWER OF ONE», η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και συμβουλευτικές υπηρεσίες, έχοντας τον ρόλο του στρατηγικού εταίρου για κάθε επιχείρηση - πελάτη της, στοιχείο που προσδιορίζει και τη διαχρονική αποστολή της.
 
Σχετικά με τα Public
Η Public είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής πώλησης προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, με 55 φυσικά και 2 ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα και στην Κύπρο αντίστοιχα. Το 2007 άνοιξε το πρώτο Public στη Λευκωσία στο Mall of Cyprus, φέρνοντας στην Κύπρο τη φιλοσοφία του “retail entertainment”. Από το 2009 λειτουργεί το δεύτερο κατάστημα στη Λεμεσό, το Νοέμβριο του 2013 το τρίτο Public στην Πάφο, στο Kings Avenue Mall, το τέταρτο κατάστημα τον Δεκέμβριο του 2016 στην Λάρνακα, το πέμπτο κατάστημα στο Παραλίμνι τον Αύγουστο του 2018, ενώ τον ίδιο χρόνο τον Νοέμβριο εγκαινιάστηκε το έκτο κατάστημα Public στην Λευκωσία στο Nicosia Mall. 
 
Διαθέτει σύγχρονους και ζεστούς χώρους με ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και πολιτισμού που καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών–καταναλωτών κάθε ηλικίας, αφού μπορούν να βρίσκουν συγκεντρωμένες σε ένα πολυκατάστημα έμπνευση και ενημέρωση σε τομείς τόσο διαφορετικούς, όσο και συμπληρωματικούς μεταξύ τους όπως: tablets, κινητά και ψηφιακά, computers και gaming, μουσική και ταινίες, , ήχος και εικόνα, βιβλία και comics, gadgets και παιχνίδια. Στα πολυκαταστήματα Public οι επισκέπτες δεν είναι απαραίτητα μόνο πελάτες, έχουν περισσότερες δυνατότητες, καθώς μπορούν να ζήσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία δοκιμάζοντας τα προϊόντα της αρεσκείας τους πριν τα αγοράσουν.
 
Αυτή είναι η μαγεία του Public: Ένας προορισμός όπου κάθε μέλος της οικογένειας, ανεξαρτήτως ηλικίας, μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει, να ανακαλύψει κάτι καινούριο, να ενημερωθεί ή απλώς να περάσει δημιουργικά το χρόνο του!

 

Δειτε Επισης

Πρόσβαση στο ψηφιακό κράτος για όσους δυσκολεύονται ζητά η Επιτροπή Θεσμών
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας
Altius Insurance: Στηρίζει τη σύνοδο του πρώτου επιστημονικού συνεδρίου νοσηλευτικής και μαιευτικής
Πλοήγηση στη νέα κανονικότητα: Το μέλλον των επαγγελματικών υπηρεσιών για ιδιώτες
RSM: Παγκόσμια στρατηγική 2030–RSM Cyprus: Ανάπτυξη, καινοτομία & επιτυχία πελατών(vid)
H ORB φέρνει ένα 3D Jeep® Wrangler από τις χιονισμένες πλαγιές, κατευθείαν στο κέντρο της Λευκωσίας (vid)
Στη δύναμη της ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Οργανισμών Δημοσίων Επιβατικών Μεταφορών
Η Golden Gallery by Kapatays παρουσιάζει για 15η χρονιά το Art Deal by Kapatays
Έμφυλος προϋπολογισμός, ένα νέο εργαλείο για την επίτευξη των στόχων της αειφόρου ανάπτυξης
Το Needle 2024 συνεχίζει με την σειρά παράλληλων δράσεων: Needle & Thread Talks