Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

ZEBRA Consultants: Επελέγη ως «One to Watch» επιχείρηση

Η ZEBRA Consultants Ltd έχει επιλεγεί ως «One to Watch» επιχείρηση από τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία 2019 (European Business Awards) για την Κύπρο στην κατηγορία “The Digital Technology Award”. Τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία είναι από τα πιο αναγνωρισμένα βραβεία τα οποία μια εταιρεία μπορεί να λάβει, καθώς και ένας από τους μεγαλύτερους διεθνείς διακλαδικούς επιχειρηματικούς διαγωνισμούς στον κόσμο.
 
Τα σημαντικά αυτά βραβεία δίνονται σε επιλεγμένες επιχειρήσεις οι οποίες διαδραμάτισαν αξιοσημείωτο ρόλο στην διαχείριση σημαντικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει η Ευρώπη. Οι βιομηχανικές, κοινωνικές, περιβαλλοντικές και οικονομικές προκλήσεις όπως η ανεργία, η κλιματική αλλαγή, οι συνεχιζόμενες συγκρούσεις και άλλα, είναι τα βασικότερα θέματα όπου οι επιχειρήσεις αυτές συμβάλλουν στην αντιμετώπιση ή πρόληψη τους. Το βραβείο αυτό είναι σημείο αναφοράς για τα επιτεύγματα και την πρόοδο που η ZEBRA Consultants έχει αναδείξει μέσα από τις διάφορες υπηρεσίες και λύσεις της αλλά και από τη συνεχή συμμετοχή της σε διάφορα συνέδρια που αφορούν τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις της οικονομίας του νησιού, της τεχνολογικής του ανάπτυξης και καινοτομίας.
 
Ο δημοσιευμένος κατάλογος αριστείας "Ones to Watch" επιβραβεύει την επιτυχία της ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας και ενισχύει την επιθυμία της ZEBRA να συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς και διάθεση τη δέσμευση της να παρέχει πρωτοπόρα προϊόντα και υπηρεσίες που συμβάλουν στην Ευρωπαϊκή ευημερία με στόχο την επιτυχία, καινοτομία και ηθική. Τεράστια ευκαιρία χαρακτηρίζει η ZEBRA Consultants το γεγονός ότι θα ανταγωνιστεί σε μία από τις 18 κατηγορίες των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων του 2019 στην προσπάθεια της για διεκδίκηση της θέσης Εθνικού Νικητή στη χώρα μας. Τον Δεκέμβριο του 2019 θα πραγματοποιηθεί το Τελικό Γκαλά, όπου θα ανακοινωθούν οι τελικοί 18 Ευρωπαίοι νικητές. Ο κατάλογος μπορεί να βρεθεί στο δικτυακό τόπο των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων www.businessawardseurope.com.
 
Η ZEBRA Consultants Ltd είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία πληροφορικής που ειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού, λύσεων υποδομής, συμβουλευτικών υπηρεσιών, συστημάτων ολοκλήρωσης και λύσεων cloud. Η αποστολή της ZEBRA είναι να εξοπλίσει τους πελάτες της με τα κατάλληλα και απαραίτητα εργαλεία έτσι ώστε να μπορεί να ανταγωνιστεί στη σημερινή παγκόσμια αγορά, σε μια εποχή που η αξιοποίηση της τεχνολογίας είναι όχι μόνο αναγκαία αλλά και επιτακτική. Η τεχνογνωσία της ZEBRA, σε συνδυασμό με την κατεύθυνση που δίνει στους πελάτες της, επιτρέπει στους ιδίους να αντιμετωπίζουν τις τεχνολογικές τους προκλήσεις, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και μεγιστοποιώντας τις δυνατότητές τους.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.zebrac.com, καλέστε στο +357 22028128 ή στείλτε email στο sales@zebrac.com.
 
 

Δειτε Επισης

7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη
Η Πετρολίνα σύμμαχος ζωής του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»