Το CIM στη λίστα των κορυφαίων επιχειρήσεων της Ευρώπης

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School επιλέγηκε ως «One to Watch» στην Ευρώπη σε έναν κατάλογο επιχειρηματικής αριστείας που δημοσιεύεται από τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων (European Business Awards), έναν από τους μεγαλύτερους και μακροβιότερους επιχειρηματικούς διαγωνισμούς στον κόσμο.
 
Το CIM επιλέχθηκε καθώς αποδεικνύει εξαιρετικό επίτευγμα σε μία από τις 18 κατηγορίες ευρωπαϊκών επιχειρηματικών βραβείων και αντικατοπτρίζει τις βασικές αξίες του προγράμματος για καινοτομία, επιτυχία και δεοντολογία.
 
Οι εταιρείες που έλαβαν τον τίτλο «One to Watch» για την Κύπρο αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη μπορούν να βρεθούν στη διεύθυνση www.businessawardseurope.com. Αξίζει να τονιστεί ότι το CIM είναι το μοναδικό ακαδημαϊκό ίδρυμα που συμπεριλαμβάνεται στην σχετική λίστα.
 
Το CIM είναι το κορυφαίο Business School της Κύπρου από το 1978. Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Γιάγκος Χατζηγιάννης δήλωσε: "Η ένταξη του Business School μας στις εταιρείες" Ones to Watch "από τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία αποτελεί μεγάλη τιμή για το Ίδρυμα μας. Τα προγράμματα υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε για τα τελευταία 41 χρόνια οδηγούν στην ανάπτυξη των ηγετών της οικονομίας και τέτοια βραβεία μας δίνουν την επιθυμία να συνεχίσουμε την αποστολή μας να προσφέρουμε ηγετικά προγράμματα που προσθέτουν αξία στην οικονομία».
 
Ο Adrian Tripp, Διευθύνων Σύμβουλος των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων, δήλωσε τα εξής: "Οι εταιρείες που επιλέγονται ως «Ones to Watch» είναι οι πιο εμπνευσμένες, επιτυχημένες και δυναμικές στην Ευρώπη" Συνέχισε: "Το ταλέντο και η επιμονή στην καρδιά αυτών των επιχειρήσεων δημιουργούν θέσεις εργασίας και οδηγούν στην ευημερία της Ευρώπης. Αυτός ο κατάλογος αριστείας "Ones to Watch" αποτελεί σημείο αναφοράς της επιτυχίας για την υπόλοιπη ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα."
 
Οι εταιρείες που περιλαμβάνονται στον κατάλογο "Ones to Watch" προέρχονται από όλους τους τομείς. από τη μεταποίηση έως τη λιανική, τη γεωργία στην τεχνολογία και όλα τα μεγέθη. από νεοσύστατες επιχειρήσεις σε επιχειρήσεις δισεκατομμυρίων ευρώ.
 
Το CIM θα έχει τώρα την ευκαιρία να ανταγωνιστεί σε μία από τις 18 κατηγορίες των φετινών Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων για να γίνει Εθνικός Νικητής στη χώρα τους. Εάν είναι επιτυχείς, θα λάβουν μέρος στο Τελικό Γκαλά τον Δεκέμβριο του 2019, όπου θα ανακοινωθούν οι τελικοί 18 Ευρωπαίοι νικητές.
 
Τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία είναι τώρα στο δωδέκατο έτος. Τον περασμένο χρόνο εξετάστηκαν αιτήσεις από πάνω από 111.000 επιχειρήσεις από 34 χώρες.
 
 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς