Κύπρος: Νέα συμφωνία με νηογνώμονες

InBusinessNews   22/07/2019 17:30
Κύπρος: Νέα συμφωνία με νηογνώμονες

Κύπρος: Νέα συμφωνία με νηογνώμονες

InBusinessNews   22/07/2019 17:30

Στο πλαίσιο των προσπαθειών για τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των διαδικασιών του, το Υφυπουργείο Ναυτιλίας Κύπρου προχωρεί με την υπογραφή νέας Συμφωνίας μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και των Αναγνωρισμένων Οργανισμών (Νηογνώμονες), οι οποίοι προσφέρουν υπηρεσίες επιθεώρησης και πιστοποίησης των κυπριακών πλοίων. 

RELATED ARTICLES

Η τελετή υπογραφής της Συμφωνίας θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη, 23 Ιουλίου, στις 11 π.μ. στο ξενοδοχείο Crown Plaza, στη Λεμεσό.

Στους εξειδικευμένους και διεθνούς εμβέλειας Οργανισμούς οι οποίοι είναι αναγνωρισμένοι από την Ευρωπαϊκή Ένωση συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, το American Bureau of Shipping (ABS), το China Classification Society (CCS), το Lloyd's Register Group LTD (LR), το Bureau Veritas SA — (BV) καθώς και το DNV GL AS.

Η Συμφωνία, η οποία διέπει τη συνεργασία μεταξύ του Υφυπουργείου Ναυτιλίας και των Αναγνωρισμένων Οργανισμών (Νηογνωμόνων), είναι υψίστης σημασίας για την κυπριακή ναυτιλία, καθώς διασφαλίζει την παροχή αποτελεσματικών και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στα κυπριακά πλοία οι οποίες συνάδουν με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας