Ανακάλυψε το «Ευ ζην» στο νέο e-shop υγείας και ευεξίας EvZeen.com

Δελτίο Τύπου  19/07/2019 14:00
Ανακάλυψε το «Ευ ζην» στο νέο e-shop υγείας και ευεξίας EvZeen.com

Ανακάλυψε το «Ευ ζην» στο νέο e-shop υγείας και ευεξίας EvZeen.com

Δελτίο Τύπου  19/07/2019 14:00
Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, το EvZeen.com ήρθε να συμπληρώσει την Κυπριακή online αγορά προϊόντων υγείας, ευεξίας και ομορφιάς προσφέροντας μια ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία online shopping, σταθερά ανταγωνιστικές τιμές, αλλά και 15% συνολική έκπτωση στην πρώτη παραγγελία. 

RELATED ARTICLES


Το EvZeen.com περιλαμβάνει μια μεγάλη, αλλά και συνεχώς αυξανόμενη γκάμα ποιοτικών προϊόντων προσωπικής φροντίδας, περιποίησης και ομορφιάς, συμπληρώματα διατροφής, οδοντιατρικά προϊόντα, προϊόντα βρεφικής και παιδικής διατροφής και φροντίδας και άλλα.  Ο καταναλωτής μπορεί να βρει, να επιλέξει και να αγοράσει σε ανταγωνιστικές τιμές γνωστά και καταξιωμένα brands όπως Frezyderm, Hipp, Weleda, GUM, Vitabiotics, Ortis, Nutricia, Futuro, Nuby, bibi, Angelcare και Jakson Reece. 

H γκάμα του EvZeen.com εμπλουτίζεται συνεχώς με βάση τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού, ενώ παράλληλα προσφέρονται διάφορες εποχιακές προσφορές.  

Την ευχάριστη και ασφαλή online-shopping εμπειρία στο EvZeen.com έρχεται να ολοκληρώσει και η γρήγορη και εύκολη διαδικασία παράδοσης της παραγγελίας με επιλογές home delivery και pick up από μια μεγάλη λίστα σημείων παραλαβής (πέρα από 100) σε όλη την Κύπρο.  

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα προϊόντα και τις προσφορές του EvZeen.com και μέσα από τα social media του e-shop, στο Facebook: @evzeenshop  και στο Instagram @evzeencom
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας