Κινηματογραφική εμπειρία 5 αστέρων στο Nicosia Mall

Ακόμη και κινηματογραφικά, το Nicosia Mall κάνει τη διαφορά με την παρουσία του Rio Premier Cinemas και επιτέλους η εποχή της πλέον εντυπωσιακής κινηματογραφικής και ακουστικής απόλαυσης είναι μια πραγματικότητα.
 
Οι έξι αίθουσες του διαθέτουν τα πιο πολυτελή άνετα και αναπαυτικά καθίσματα καθώς και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μόνο στο Nicosia Mall βρίσκουμε.  Μια απολαυστική κινηματογραφική εμπειρία, την οποία μπορούν ταυτόχρονα να ζήσουν, πάνω από  700 άτομα.
 
Ο πολυκινηματογράφος του Rio Premier Cinema στο Nicosia Mall, διαθέτει επίσης την πιο υπερσύγχρονη αίθουσα με διαδραστικά καθίσματα δονήσεων και παλμών, πολυδιάστατο ήχο Dolby Atmos και εικόνα 4Κ μέσα από Laser προτζέκτορες. Για αυτό και ο θεατής «ζει στην εικόνα», «αγγίζει τον ήχο» και «μπαίνει στο επίκεντρο της ιστορίας».
 
Αν ακόμη δεν έχετε απολαύσει τις νέες ταινίες στο Rio Premier Cinemas, μπορείτε να κλείσετε άμεσα τα εισιτήρια σας από την ιστοσελίδα του κινηματογράφου στο www.riopremiercinemas.com.cy καθώς και να επιλέξετε τις θέσεις σας ηλεκτρονικά, εντελώς δωρεάν!
 
Αυτό το καλοκαίρι , οι κινηματογραφικές επιτυχίες που σας περιμένουν είναι πολλές και ανάμεσα τους συμπεριλαμβάνονται κορυφαίες ταινίες όπως The Lion King, Fast & Furious, Dora and the Lost City of Gold καθώς και η ταινία Once Upon a Time In Hollywood, με τους Brad Pitt και Leonardo Di Caprio.
 
Ζήστε λοιπόν τον κινηματογράφο στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του στο Nicosia Mall, στο Rio Premier Cinemas, 7 μέρες την εβδομάδα.
 

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;