Απονομή 13ων Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας 2019

InBusinessNews  16/07/2019 10:34
Απονομή 13ων Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας 2019

Απονομή 13ων Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας 2019

InBusinessNews  16/07/2019 10:34

Για 13η συνεχή χρονιά, η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) διοργανώνει τα 13α Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας. 

RELATED ARTICLES

Ο διαγωνισμός της ΟΕΒ αναδεικνύει τις καλύτερες και πλέον καινοτόμες ιδέες που υλοποιήθηκαν και εφαρμόζονται από κυπριακές επιχειρήσεις, οργανισμούς κι υπηρεσίες, τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στον Δημόσιο Τομέα. Ο θεσμός απευθύνεται προς επιχειρήσεις, οργανισμούς κι υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται και καινοτομούν σε όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας και πιο συγκεκριμένα στον Πρωτογενή Τομέα, στον Τομέα Μεταποίησης, στον Τομέα Παροχής Υπηρεσιών και τον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα.
Τον περασμένο χρόνο, κατά τη διάρκεια της Τελετής των Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας 2018 ξεχώρισαν, ανάμεσα σε πολλές συμμετοχές, οι εξής:

  • Πρωτογενής τομέας: Παραδεισιώτης ΛΤΔ, για τη δημιουργία δύο υπερσύγχρονων πτηνοτροφικών υποστατικών πλήρως αυτοματοποιημένων, χωρητικότητας 42.000 πουλερικών, με σύστημα σταθερής και κυρίως πλήρως ελεγχόμενης θέρμανσης, γνωστό ως Cubora.
  • Τομέας Μεταποίησης: Tο βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρεία MUSKITA Aluminium Industries για τον σχεδιασμό και την παραγωγή του THÉA Minimal Aluminium Frames, ενός απόλυτα μινιμαλιστικού συστήματος αλουμινίου για συρόμενες πόρτες και παράθυρα, με απρόσκοπτη θέα. 
  • Τομέας Υπηρεσιών: Το Βραβείο Καινοτομίας στον τομέα των Υπηρεσιών απονεμήθηκε στην εταιρεία Odyssey για τη δημιουργία Πλατφόρμας Διαχείρισης Πληροφοριών και Συμβάντων Ασφαλείας με την ονομασία ClearSkies™ Big Data Advanced Security Analytics, για τη βελτίωση παρακολούθησης και αξιοποίησης των συστημάτων ασφάλειας των επιχειρήσεων, καθώς και την προληπτική αναγνώριση κυβερνοεπιθέσεων στα πληροφοριακά συστήματα και τις υποδομές τους.
  • Ευρύτερος Δημόσιος Τομέας: Το Βραβείο Καινοτομίας στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα απονεμήθηκε στο Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας για τη δημιουργία της πρωτοποριακής Διαδικτυακής Πλατφόρμας Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών, γνωστής ως DLS PORTAL.
Ο διαγωνισμός των Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας ΟΕΒ 2019 πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ)
Ποιοι θα είναι άραγε οι φετινοί νικητές; Η μεγαλύτερη γιορτή της Καινοτομίας έρχεται με μια λαμπρή τελετή!
Το τελικό Πρόγραμμα και η ημερομηνία Τελετής θα ανακοινωθούν  σύντομα.
Για περισσότερες Πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΟΕΒ στο τηλέφωνο 22 665 102 ή στην ιστοσελίδα www.innovationaward.oeb.org.cy και με την ΙΜΗ στα τηλέφωνα 22 505 555 / 22 505 532 ή στην ιστοσελίδα www.imhbusiness.com
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας