Αλλαγή σκυτάλης στον Ροταριανό Όμιλο Λευκωθέας – Λευκωσίας

Δελτίο Τύπου  12/07/2019 11:40
Αλλαγή σκυτάλης στον Ροταριανό Όμιλο Λευκωθέας – Λευκωσίας

Αλλαγή σκυτάλης στον Ροταριανό Όμιλο Λευκωθέας – Λευκωσίας

Δελτίο Τύπου  12/07/2019 11:40
Τα ηνία του Ροταριανού Ομίλου Λευκωθέας – Λευκωσίας ανέλαβε την περασμένη Τρίτη 2 Ιουλίου ο Δημήτρης Πανταζής από τον απερχόμενο Πρόεδρο του Ομίλου, Πάρη Κωνσταντίνου σε ειδική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε γνωστο εστιατόριο της Πρωτεύουσας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Χριστίνα Κοβότσου Πατρόκλου, Πρώην Κυβερνήτης Περιφέρειας. 

RELATED ARTICLES


Στη διάρκεια των ομιλιών τους και οι δύο έκαναν ειδική αναφορά στο μεγαλύτερο επίτευγμα του Ομίλου Λευκωθέας – Λευκωσίας τη συγκέντρωση ποσού της τάξης των 275.000 δολαρίων για την αγορά του Biomolecular Detection Unit, στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.  Η συνεισφορά αυτη εχει βοηθήσει το Καραϊσκάκειο Ιδρυμα στην υλοποίηση του Κέντρου για την Διάγνωση Παιδικού καρκίνου και της στοχευμένης αντιμετώπισης του.  Ο Δημήτρης Πανταζής, ο οποίος διετέλεσε μέλος της συντονιστικής ομάδας του έργου ανέφερε ότι η υλοποίηση του έγινε εφικτή με την στήριξη και των υπολοίπων Ροταριανών Ομίλων της Κύπρου, Ροταριανών Ομίλων του εξωτερικού, καθώς επίσης και με την πολύτιμη βοήθεια του Rotary Foundation. «Το έργο αποτελεί ένα πρωταρχικό παράδειγμα του τι μπορεί να επιτευχθεί με τη συνεργασία και τη συνεισφορά των Ομίλων μας», δήλωσε ο νέος Πρόεδρος του Ομίλου. 
 
rot2


Ο κ. Πανταζής τόνισε ότι θα πρέπει να συνεχιστούν αυτές οι επιδόσεις και «να παρέχουμε και άλλα βιώσιμα έργα που θα τυγχάνουν της επιδότησης του Rotary Foundation, τα οποία να έχουν πραγματικό και διαρκή αντίκτυπο στην κοινωνία μας». 

Ο κ. Πανταζής δήλωσε επίσης ότι το νέο συμβούλιο του Ομίλου, έχει καταρτήσει ένα στρατηγικό σχέδιο για την περίοδο 2019 – 2022, στο οποίο περιλαμβάνεται αριθμός έργων στόχων.  

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκε σε αριθμό μελών του Ροταριανού Ομίλου Λευκωθέας – Λευκωσιάς, ο τιμητικός τίτλος Paul Harris Fellow για την προσφορά τους. Ο αριθμός των μελών του Ομίλου ανήλθε στα 55 με την προσθήκη τεσσάρων νέων μελών στη διάρκεια της εκδήλωσης. 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας