Ο ηγετικός ρόλος του CFO σε μια επιχείρηση

Ο Οικονομικός Διευθυντής κατέχει ηγετική θέση σε μια επιχείρηση. Είναι ο σύμβουλος εμπιστοσύνης του CEO της εταιρείας και ο αφανής ήρωας πίσω από μεγάλες συναλλαγές, έργα και επιτυχίες της εταιρείας.

Το σημαντικό ρόλο του οικονομικού διευθυντή σε μια εταιρεία πραγματεύθηκε για 15η  φορά το CFO Management Forum που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Hilton park Λευκωσίας.

Διεθνείς και καταξιωμένοι ομιλητές ανέλυσαν στο κοινό θέματα, όπως το Digital Transformation και τα Business Analytics, ενώ παρουσίασαν το προφίλ του CFO της επόμενης δεκαετίας, θέλοντας να ρίξουν φως στον συνεχώς μεταβαλλόμενο ρόλο του Οικονομικού Διευθυντή.

Παράλληλα με το συνέδριο πραγματοποιήθηκαν για τρίτη συνεχή χρονιά τα  CFO Awards. Ο θεσμός που επιβραβεύει σημαντικούς Οικονομικούς Διευθυντές  για τη συνεισφορά τους ή τα επιτεύγματά τους στον τομέα των Οικονομικών και των Επιχειρήσεων για την χρονιά που μας πέρασε.
 


Στα 3α CFO Awards απονεμήθηκαν τέσσερα βραβεία.


Το βραβείο «The CFO of the year» απονεμήθηκε στον Χρήστο Ιωαννίδη, CFO της Thanos Hotels and Resorts.

Το βραβείο «The Finance and Technology» παρέλαβαν εκ μέρους του CFO της Wargaming, Andrew Tinney, οι Χριστόδουλος Χριστοδούλου,  Head of Corporate Reporting της Wargaming και Μιχάλης Χάλιος, Head of Finance Enterprise Application της εταιρείας.
 
Το βραβείο «The Corporate Finance - Restructuring, Mergers and Acquisitions απονεμήθηκε στη Ελληνική Τράπεζα για την συμφωνία συγχώνευσης της με τον Συνεργατισμό. Το βραβείο εκ μέρους της ομάδας παρέλαβε ο Lars Kramer, CFO της Ελληνικής Τράπεζας.
 
Τέλος, το βραβείο «The Public Sector CFO» απονεμήθηκε στον Σπύρο Σπύρου, Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών της Αρχής Ανάπτυξης ανθρώπινου Δυναμικού.

Το CFO Management Forum και τα τρίτα CFO Awards διοργανώθηκαν από την ΙΜΗ. Κύριος Χορηγός τους ήταν η EY

Δειτε Επισης

Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν