Περήφανος ο M. Mahon για την επένδυση της Galileo Global Education

Με περηφάνεια και απερίγραπτη χαρά παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της Galileo Global Education, ο πρόεδρος του οργανισμού, Marc-François Mignot Mahon στα όγδοα βραβεία Invest Cyprus International Investment Awards.

"Είναι μεγάλη τιμή για εμάς αυτή η βράβευση και είμαστε αρκετά χαρούμενοι που επενδύσαμε εδώ και μόλις ενάμιση χρόνο μετά έχουμε μόνο θετικά νέα¨ δήλωσε στην κάμερα του InBusinessNews ο Mignot Mahon.

Ο θεσμός που επιβραβεύει τις ξένες επενδύσεις από το 2012, φέτος πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιουλίου στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου και ήταν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη. Κατά τον χαιρετισμό του, ο Mignot Mahon, ανέφερε ότι το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου συγκαταλέγεται στα καλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης. Ταυτόχρονα, επισήμανε τα θετικά της Κύπρου, δηλαδή εκτός από το γεγονός ότι αποτελεί ένα ελκυστικό επενδυτικό προορισμό, παρέχει και καλή ποιότητα ζωής, χαμηλό κόστος ζωής και ένα πολύ καλό εκπαιδευτικό σύστημα.
 
Η Galileo Global Education, είναι ένας διεθνής πάροχος ποιοτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε πάνω από 100.000 σπουδαστές μέσω του δικτύου 37 οργανισμών σε όλο τον κόσμο. Το 2017 εξαγόρασε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το οποίο αναγνωρίζεται για την επένδυση στην καινοτομία υψηλής τεχνολογίας και τη δέσμευσή του στη βιομηχανία και την κοινωνία. Ενίσχυσε τον τοπικό τομέα υγείας με την ίδρυση της αναγνωρισμένης Ιατρικής Σχολής, ενώ η ίδρυση του Microsoft Innovation Center στο πανεπιστήμιο ενίσχυσε περαιτέρω την επικέντρωσή του στην καινοτόμο έρευνα.
 

 

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας