Avi Sela: Πρόκληση να καινοτομείς σε ένα καλά ρυθμισμένο περιβάλλον

Πρόκληση χαρακτήρισε την καινοτομία ο COO του eToro Group, Avi Sela, σημειώνοντας ότι ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση είναι να καινοτομείς σε ένα καλά ρυθμισμένο περιβάλλον.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο στην όγδοη απονομή των Invest Cyprus International Investment Awards, ανέφερε ότι η εταιρεία δεν θα μπορούσε να αναπτυχθεί τόσο γρήγορα και τόσο ομαλά χωρίς τη συνεργασία με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου.

«Βρήκαμε έναν προορισμό με ανοιχτά κανάλια επικοινωνίας, ανοιχτές πόρτες για καινοτομία και καταφέραμε να αναπτυχθούμε ομαλά», είπε σχετικά.

Όσον αφορά την επένδυση στην Κύπρο, ο κ. Sela τόνισε: «Επιλέξαμε την Κύπρο λόγω της εγγύτητάς της με το Ισραήλ και τους ταλαντούχους ανθρώπους που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στην επιχείρησή μας και οι οποίοι αποτελούν μέρος της επιτυχίας μας».

 


Ποια είναι η eToro
Το 2007, δύο Ισραηλινοί αδελφοί έθεσαν ως στόχο να δημιουργήσουν έναν τρόπο που να επιτρέπει στους ανθρώπους οπουδήποτε στον κόσμο να εμπορεύονται και να επενδύουν. Αυτό που ξεκίνησε ως μια απλή πλατφόρμα συναλλαγών εξελίχθηκε γρήγορα σε ένα "one-stop shop" για αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους.

Σήμερα, η eToro είναι η κορυφαία πλατφόρμα κοινωνικού εμπορίου παγκοσμίως, στην οποία στεγάζονται πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες. Καθώς επεκτάθηκε σε νέες αγορές, επέλεξε την Κύπρο ως το παγκόσμιο κέντρο λειτουργίας της, εξυπηρετώντας πελάτες από περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

Δειτε Επισης

Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»