Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Emergo Wealth εισέρχεται δυναμικά στις διεθνείς αγορές

Η Emergo Wealth συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία ανακοινώνει την έναρξη υλοποίησης του νέου της στρατηγικού πλάνου που αφορά την επέκταση των εργασιών της σε διεθνές επίπεδο μέσω της πρωτοποριακής διαδικτυακής πλατφόρμας χρηστών LifeGoals.

Από το 2014 η Eταιρεία παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που προάγουν τον οικονομικό προγραμματισμό όσον αφορά την προσωπική επένδυση αλλά και τη συνταξιοδότηση. 

Μέχρι σήμερα, η Emergo Wealth, κατάφερε να  εντάξει στο πελατολόγιο της εκατοντάδες ιδιώτες επενδυτές και πέραν των 170 οργανισμών από ολόκληρο το φάσμα της κυπριακής οικονομίας, με συνολικά περιουσιακά στοιχεία που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια ευρώ.  

Ανταποκρινόμενη σε αυτήν την μεγάλη πρόκληση, η Emergo Wealth ανακοίνωσε εσωτερική αναδιοργάνωση, με πρώτιστη την ενεργή ανάληψη του συντονισμού και της υλοποίησης του διεθνούς στρατηγικού πλάνου από τον ιδρυτή, Πρόεδρο του Δ.Σ και ιδιοκτήτη της Eταιρείας, Δρ. Mike F. Balm. Την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος  Διευθυντής Εργασιών της Eταιρείας κ. Μιχάλης Χατζηχάννας. Ο κ. Χατζηχάννας είναι στέλεχος της Emergo από την αρχή της λειτουργίας της και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχή της πορεία. Την διευθυντική ομάδα συμπληρώνει στην θέση του Ανώτερου Οικονομικού Διευθυντή ο κ. Γιάννης Σωτηρίου, πρώην συνέταιρος στην Moore Stephens στη Λευκωσία.

Η Εταιρεία ανακοίνωσε επίσης την απόφαση του Δρ. Κωνσταντίνου Νεοφύτου να ακολουθήσει μια διαφορετική πορεία αφού υπηρέτησε τον Όμιλο για δεκαπέντε συναπτά έτη. Ο Δρ. Κωνσταντίνος Νεοφύτου ενσωματώθηκε στον όμιλο της Emergo σαν διαχειριστής χαρτοφυλακίου και ακολούθως το 2010 ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας. Κάτω από την διεύθυνση του, η Emergo Wealth εδραίωσε την ηγετική της θέση στην κυπριακή αγορά. Ο όμιλος Emergo, αναγνωρίζοντας το ζήλο που επέδειξε κατά την διάρκεια της θητείας του και την μεγάλη του προσφορά στην ανάπτυξη της Emergo Wealth καθώς και στη δημιουργία του Πολύεπιχειρησιακού Ταμείου Προνοίας LifeGoals, τον ευχαριστεί και του εύχεται κάθε επιτυχία στις νέες του επαγγελματικές προκλήσεις. 

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Δ.Σ της Emergo Wealth,  Δρ. Mike Balm επισήμανε τις νέες προκλήσεις που έχει μπροστά της η Εταιρεία ανακοινώνοντας παράλληλα την ενίσχυση της ομάδας του ανθρώπινου δυναμικού τόσο στην Κύπρο όσο και το εξωτερικό με σκοπό την επέκταση της Εταιρείας στις διεθνείς αγορές και την περεταίρω ενίσχυση της θέση της στην κυπριακή αγορά.

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου