Εκπαίδευση & Επιχειρήσεις: Ο 4ος Στόχος Βιώσιμης Ανάπτυξης

Η απόκτηση ποιοτικής Εκπαίδευσης αποτελεί τον 4ο από τους συνολικά 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑ) της «Ατζέντας 2030» και αποτελεί τη βάση για τη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής και της βιώσιμης ανάπτυξης. Σημαντική πρόοδος έχει σημειωθεί όσον αφορά την πρόσβαση στην Εκπαίδευση σε όλα τα επίπεδα.

Πιο συγκεκριμένα, η επίτευξη ποιοτικής Εκπαίδευσης καθώς και η καλλιέργεια των δεξιοτήτων προάγουν -με τη σειρά τους- τον συνολικά βιώσιμο τρόπο ζωής, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ισότητα των φύλων, στοιχεία που θα πρέπει όλα τα επιχειρηματικά στελέχη να εντάξουν στην κουλτούρα τους. Ένα από τα πετυχημένα case studies που θα κλέψουν τις εντυπώσεις στο «12o Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης», που διοργανώνει η ΙΜΗ, είναι η περίπτωση του The American College of Greece, με την παρουσίαση: «Ο ρόλος των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΑΕΙ) στην αντιμετώπιση των ΣΒΑ». Ραντεβού την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία.

Το The American College of Greece δεσμεύεται να αντιμετωπίσει συστηματικά τα ζητήματα της βιωσιμότητας στα εκπαιδευτικά και ερευνητικά του προγράμματα και να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα ενώ, συνάμα, βελτιώνει την ενεργειακή του απόδοση. Η Ράνια Ασσαριωτάκη, ACG Sustainability Manager, στο the American College of Greece στην Ελλάδα, θα μας δείξει το πώς θα εκπληρωθούν τα παραπάνω, στο επερχόμενο «12o Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης». Η συγκεκριμένη, όπως και άλλες διεθνείς πρακτικές, αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για την πορεία προς την υιοθέτηση των ΣΒΑ από τις κυπριακές επιχειρήσεις. 

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, θα απονεμηθούν τα «Βραβεία Καλών Πρακτικών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιωσιμότητας», μια πρωτοβουλία του Κυπριακού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR Cyprus) σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης (ΓΔ ΕΠΣΑ).

Το Συνέδριο είναι ανοιχτό προς το επιχειρηματικό κοινό, καθώς και για επαγγελματίες από κάθε τομέα: ιδιοκτήτες, Γενικούς Διευθυντές, Brand Managers, Διευθυντές Μάρκετινγκ, ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων όλων των κλάδων του ιδιωτικού τομέα, καθώς και εκπροσώπους του κρατικού και ημικρατικού τομέα.

Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ

Η Είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής. Για online Εγγραφή, κάντε κλικ εδώ

Πληροφορίες
Οργάνωση:
ΙΜΗ
Χορηγοί (μέχρι τώρα): Alpha Bank Cyprus Ltd, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Cyta, Ίδρυμα Ευαγόρα & Κάθλην Λανίτη, IMR/University of Nicosia™, McDonald’s, PRIORITY ΑΕ
Υποστηρικτής: OJO Sun&glasses
Conference Experience Sponsor: Conferience
Χορηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, REPORTER 
Με τη Στήριξη: CSR Cyprus

Για περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές, επικοινωνήστε με την IMH -  τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com  
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά
Επίσκεψη ομάδας εργαζομένων της Gordian στο Κέντρο Υπηρεσιών «ΣΕΑΝΑ»