Η PLAYMOBIL στο 12ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Για την PLAYMOBIL, τα παιδιά είναι η βάση και το «αύριο» κάθε κοινωνίας. Στόχος της εταιρείας είναι να συνεισφέρει με κάθε δυνατό τρόπο στην υγιή ανάπτυξη των εκκολαπτόμενων πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό, το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης play & give της PLAYMOBIL έχει ως στόχο όχι μόνο να αγκαλιάσει και να στηρίξει παιδιά που το έχουν ανάγκη, αλλά και να ευαισθητοποιήσει όλα τα παιδιά με όχημα το παιχνίδι. Το πετυχημένο case study της PLAYMOBIL θα κλέψει τις εντυπώσεις στο «12o Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης», που διοργανώνει η ΙΜΗ, την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία, με ομιλήτρια την Ειρήνη Ευφραιμίδη, Marketing Manager της PLAYMOBIL Hellas AE (Ελλάδα). 

Τίτλος της παρουσίασης της κας Ευφραιμίδη: «Το ταξίδι της ΕΚΕ από το Marketing Plan μέχρι την ευαισθητοποίηση μέσω του παιχνιδιού: Μυστικά για να αποφύγουμε παγίδες και να συνεισφέρουμε στους πολίτες του «αύριο», με το παράδειγμα του PLAYMOBIL play & give». Και αυτή, είναι μονάχα μία από τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες που θα πρωταγωνιστήσουν στο Συνέδριο ΕΚΕ της ΙΜΗ, από εκπροσώπους επιχειρήσεων παγκόσμιου κύρους κι επιρροής.

Επιπλέον, το φετινό Συνέδριο CSR έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, αφού είναι αφιερωμένο στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑ) της «Ατζέντας 2030», καθώς και στις υπεύθυνες επενδύσεις όλων των επιχειρήσεων, παγκοσμίως. Διεθνείς πρακτικές που αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης θα κλέψουν την παράσταση. 

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, θα απονεμηθούν τα «Βραβεία Καλών Πρακτικών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιωσιμότητας», μια πρωτοβουλία του Κυπριακού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR Cyprus) σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης (ΓΔ ΕΠΣΑ).

Το Συνέδριο είναι ανοιχτό προς το επιχειρηματικό κοινό, καθώς και για επαγγελματίες από κάθε τομέα: ιδιοκτήτες, Γενικούς Διευθυντές, Brand Managers, Διευθυντές Μάρκετινγκ, ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων όλων των κλάδων του ιδιωτικού τομέα, καθώς και εκπροσώπους του κρατικού και ημικρατικού τομέα.

Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ

Η Είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής. Για online Εγγραφή, κάντε κλικ εδώ

Πληροφορίες
Οργάνωση:
ΙΜΗ
Χορηγοί (μέχρι τώρα): Alpha Bank Cyprus Ltd, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Cyta, Ίδρυμα Ευαγόρα & Κάθλην Λανίτη, IMR/University of Nicosia™, McDonald’s, PRIORITY ΑΕ
Υποστηρικτής: OJO Sun&glasses
Conference Experience Sponsor: Conferience
Χορηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, REPORTER 
Με τη Στήριξη: CSR Cyprus

Για περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές, επικοινωνήστε με την IMH -  τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com  
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Την Τρίτη η 63η ετήσια γενική συνέλευση της ΟΕΒ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
Η πρώτη δικαστική απόφαση στην Κύπρο που επέτρεψε τη λήψη μαρτυρίας μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης σε αστική υπόθεση
Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi-Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»