Με νέο πρόσωπο και νέα δημόσια εικόνα ο ΣΕΛΚ

Το νέο του πρόσωπο και τη νέα δημόσια του εικόνα παρουσίασε με εντυπωσιακό τρόπο ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ). 
 
Στο πλαίσιο της 58ης Ετήσιας Γενικής του Συνέλευσης και με ανάλογα εικαστικά εφέ, ο ΣΕΛΚ παρουσίασε το νέο μοντέρνο λογότυπο του, το οποίο περιέχει νέους διακριτικούς χρωματισμούς, νέο σχήμα και σύγχρονες γραμματοσειρές.
 
Όπως είπε ο Πρόεδρος του ΣΕΛΚ κ. Μάριος Σκανδάλης «δεν θα είμασταν συνεπείς και αξιόπιστοι με τα όσα λέμε και ζητούμε περί εκσυγχρονισμού και μεταρρυθμίσεων, αν δεν φροντίζαμε πρώτα το σπίτι μας
 
Και πρόσθεσε:

  • «Έτσι, σήμερα, σας ανακοινώνουμε ότι ο ΣΕΛΚ γυρίζει σελίδα. Όπως όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί, έτσι και ο ΣΕΛΚ, από σήμερα επιχειρεί σημαντικές τομές στη δημόσια εικόνα του, με στόχο να πορευτεί με νέο πρόσωπο στη νέα εποχή.»  
  • «Όπως βλέπετε κι εσείς, μετεξελίξαμε το λογότυπο μας, επιστρατεύοντας διακριτικούς χρωματισμούς στην εταιρική ταυτότητα μας και γενικά αλλάζουμε όψη σ’ ό,τι αφορά στη δημόσια εικόνα του ΣΕΛΚ. Η μετεξέλιξη και ο μοντέρνος σχεδιασμός του νέου λογοτύπου του ΣΕΛΚ δεν είναι τυχαίος αλλά αποτέλεσμα αυτής της πετυχημένης και ανανεωμένης πορείας του που σηματοδοτεί και τις μελλοντικές μας επιδιώξεις

 


«Οι αλλαγές αυτές, είπε, δεν είναι απλά διακοσμητικές για να «φρεσκάρουμε» την εξωτερική εικόνα και εμφάνιση μας. Αντίθετα, πρόσθεσε, η ανανέωση αυτή είναι ουσιώδης και αντικατοπτρίζει την πολυποίκιλη και δυναμική δράση και προοπτική του ΣΕΛΚ. Η αλλαγή της εξωτερικής εικόνας του Συνδέσμου μας, επισήμανε, απορρέει από τον στρατηγικό προγραμματισμό του ΣΕΛΚ για την περίοδο 2019-2021 και συνάδει με τις στρατηγικές μας επιδιώξεις και τη σαφή μας πρόθεση για ενεργότερη και πιο δυναμική παρέμβαση τόσο στα του επαγγέλματος, όσο και στα δημόσια δρώμενα.»
 
«Με τον τρόπο αυτό», κατέληξε, «ο ΣΕΛΚ δείχνει την πρόθεση και αποφασιστικότητα του για μεγαλύτερη συνεισφορά, για περισσότερη δράση και ακόμα πιο πολλές πρωτοβουλίες και επιτυχίες. Δημιουργούμε ένα νέο αύριο για το επάγγελμα, για την οικονομία, για την Κύπρο μας!»
 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett