Προειδοποίηση Κεφαλαιαγοράς για την smartoptionfx.com

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου επιθυμεί να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό ότι, o διαδικτυακός τόπος smartoptionfx.com, δεν ανήκει σε οντότητα η οποία κατέχει άδεια λειτουργίας για την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών ή/και την άσκηση επενδυτικών δραστηριοτήτων, όπως προνοείται στο άρθρο 5 του νόμου Ν. 87(Ι)/2017. 

Όπως αναφέρει η Κεφαλαιαγορά, στον πιο πάνω αναφερόμενο διαδικτυακό τόπο, αναφέρεται το όνομα και ο αριθμός άδειας της πρώην Κυπριακής Επιχείρησης Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών B.O. Tradefinancials Ltd (αρ. άδειας 216/13). Η ΕΚΚ θα ήθελε να επισημάνει ότι, στις 25.6.2018, αποφάσισε να ανακαλέσει στο σύνολο την άδεια λειτουργίας της Κυπριακής Επιχείρησης Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών με αριθμό 216/13 της εταιρείας B.O. Tradefinancials Ltd. 

Καταληκτικά, η ΕΚΚ προτρέπει το επενδυτικό κοινό όπως προτού συνεργαστεί με επιχειρήσεις παροχής επενδυτικών υπηρεσιών, να ανατρέχει στο διαδικτυακό της τόπο (www.cysec.gov.cy), για να βεβαιώνεται ως προς τα πρόσωπα που κατέχουν άδεια για να παρέχουν επενδυτικές υπηρεσίες ή/και να ασκούν επενδυτικές δραστηριότητες.

Δειτε Επισης

Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο