The 3rd Project Management Conference

Τo PMI Cyprus Chapter διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά τοProject Management Conference”, ένα συνέδριο θεσμός όχι μόνο για Project Managers αλλά και για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου.  
 
Το Project Management Institute (PMI) γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια από την ίδρυση του. Το Project Management Conference μεταφέρει το όραμα του PMI ενεργώντας ως κινητήριος δύναμη προσφέροντας τις αξίες του  Project Management σε οργανισμούς και ανθρώπους που επιθυμούν να παραμένουν στην κορυφή.
Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν θέματα που απασχολούν κάθε οργανισμό που επιθυμεί να επιτύχει τους στρατηγικούς του στόχους και πως αυτοί μπορούν αν επιτευχθούν μέσω του Project Management.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να εμπνευστούν από καταξιωμένους ομιλητές καθώς επίσης να ανταλλάξουν ιδέες κι απόψεις πάνω σε θέματα:  Mega-Projects, Leadership, Sustainability, Ethics and Risk Management. Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκομίσουν ιδέες και στοιχεία χρήσιμα για την αποτελεσματική Διοίκηση Έργων.

Ραντεβού στις 15 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park Λευκωσίας.

Το συνέδριο απευθύνεται προς στελέχη από όλους τους τομείς της οικονομίας, τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα. Πιο συγκεκριμένα, απευθύνεται προς γενικούς διευθυντές και διευθύνοντες συμβούλους, οικονομικούς διευθυντές, project και portfolio managers, διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού, διευθυντές μάρκετινγκ, επαγγελματίες πληροφορικής, αλλά και προς όλους όσοι συμμετέχουν συνολικότερα στη Διαχείριση Έργων.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ
Οργανωτής: PMI Cyprus Chapter, Συντονιστής: IMH, Κύριοι Χορηγοί: KPMG, Bank of Cyprus Χορηγός: PMI, Contributing Sponsors: Qobo, Talent Team Consulting, PrimeTel, Odyssey, NewCytech, Hellenic Technical Enterprises Ltd, Εκπαιδευτικός Συνεργάτης: CIIM – Cyprus International Institute of Management, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business magazine, Gold magazine
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ - τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Εβδομαδιαίες απώλειες κατέγραψε το ΧΑΚ
Μέτρο ενίσχυσης με ετήσιο προϋπολογισμό €1.400.000 για ζημιές από θεομηνίες στην γεωργία
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett