Η ZEBRA δημιουργεί το app MyLakatamia

 Η Λακατάμια είναι σήμερα ένας από τους δέκα δήμους της Λευκωσίας με πληθυσμό περίπου 45.000 κατοίκους. Μέχρι το 1979 η Λακατάμια ήταν Χωριτική Αρχή και από το 1979-1986 ήταν το Συμβούλιο Βελτιώσεως. Ανακηρύχθηκε σε δήμο στις 23 Φεβρουαρίου 1986 μετά από δημοψήφισμα. Σήμερα ο δήμος διοικείται από τον Δήμαρχο και ένα 22μελές Δημοτικό Συμβούλιο που εκλέγεται για πενταετή θητεία.
Ο Δήμος, σύμφωνα με τον Δημοτικό Νόμο, αποφασίζει και διεξάγει: Την εφαρμογή του Νόμου Πολεοδομίας και Σχεδιασμού εντός των ορίων του; την κατασκευή, συντήρηση, καθαρισμό, φωτισμό και δωρεάν χρήση δρόμων και γεφυρών; τα ονόματα οδών; την κατασκευή, συντήρηση και λειτουργία συστημάτων αποχέτευσης όμβριων υδάτων και συστημάτων αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων; την καθαριότητα και υγιεινή κατάσταση του Δήμου και την αποκομιδή και διαχείριση αποβλήτων; την καλή εμφάνιση του Δήμου και την προστασία και βελτίωση του φυσικού περιβάλλοντος; τη δημόσια υγεία και την υγιεινή των τροφίμων.
Στη ZEBRA έχει ανατεθεί να αναπτύξει μια έξυπνη εφαρμογή για το Δήμο Λακατάμιας, την εφαρμογή MyLakatamia, η οποία θα ικανοποιεί τους χρήστες με συσκευές κινητής τηλεφωνίας και tablet που χρησιμοποιούν Android και iOS. Με αυτή την καινοτόμο εφαρμογή, το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις τελευταίες ανακοινώσεις και όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στον δήμο, να αναφέρει προβλήματα, να υποβάλει απόψεις, προτάσεις και καταγγελίες, να πληρώσει τους λογαριασμούς εύκολα και γρήγορα και να λαμβάνει διάφορες πληροφορίες για τον Δήμο.
 
Ο απώτερος στόχος είναι να βελτιωθεί η υπηρεσία του Δήμου προς το κοινό και, ταυτόχρονα, να δημιουργηθεί ένας άλλος αμφίδρομος δίαυλος επικοινωνίας, προς όφελος τόσο του Δήμου όσο και των δημοτών. Με τον τρόπο αυτό, ο Δήμος εξασφαλίζει ότι λαμβάνει πληροφορίες από το κοινό σε πραγματικό χρόνο για την άμεση επίλυση των θεμάτων.
 
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για όλους και μπορεί να εγκατασταθεί σε κινητά από το Google Play (για συσκευές Android) και το Apple Store (για συσκευές iOS). Το αποτέλεσμα ήταν και είναι εξαιρετικό και τα σχόλια των χρηστών είναι ήδη πολύ θετικά. Αυτό που εκτιμούν περισσότερο οι χρήστες είναι το γεγονός ότι μπορούν εύκολα να γνωστοποιήσουν το θέμα τους στην ώρα και στο χώρο όπου αυτοί επιθυμούν.
 
Google Play για συσκευές Android:
 
URL: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zebrac.mylakatamia&hl=el
 
Apple Store για συσκευές iOS:
  
URL: https://itunes.apple.com/cy/app/mylakatamia/id1447871122?mt=8
 
Η εφαρμογή είναι πλήρως ενσωματωμένη με το zecontent System (CMS) που χρησιμοποιείται για την ενημέρωση του περιεχομένου στην εφαρμογή MyLakatamia.
 
Η ZEBRA Consultants είναι εταιρεία πληροφορικής η οποία εστιάζεται στην παροχή υψηλού επιπέδου λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής που καλύπτουν τις σύνθετες ανάγκες των εταιρειών στην Κύπρο καθώς και σε χώρες του εξωτερικού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες ανάπτυξης κινητής τηλεφωνίας ή για την οργάνωση συνάντησης με τους συμβούλους της ZEBRA, μπορείτε να καλέστε στο +357 22028128 ή στείλτε email στο sales@zebrac.com.
 


 
 
 

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας