CNP CYPRIALIFE: Με «Άγγιγμα Ψυχής» η Βραδιά Βραβεύσεων των Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων της

Τις παραγωγικές επιτυχίες των Κορυφαίων Ασφαλιστικών της Συμβούλων, για το 2018, επιβράβευσε η CNP CYPRIALIFE, σε μια εντυπωσιακή βραδιά που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, στο νέο κτίριο του ΘΟΚ, στη Λευκωσία.

Στην εορταστική εκδήλωση συμμετείχαν πέραν των 450 προσκεκλημένων, η Έφορος Ασφαλίσεων, η Διεύθυνση του Ομίλου και της Εταιρείας, μέλη του Διοικητικού Προσωπικού, καθώς και περισσότεροι από 300 Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι απ’ όλη την Κύπρο. H εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους Ασφαλιστικούς Συμβούλους που ξεχώρισαν με την αποτελεσματικότητά τους. 

Ο θεματικός τίτλος της εκδήλωσης «Άγγιγμα Ψυχής», εκφράζει το ότι η κατάκτηση της κορυφής, πέρα από την επαγγελματική ικανότητα χρειάζεται τη δύναμη της ψυχής. Η ισχυρή ομάδα της CNP CYPRIALIFE, για ακόμα μία χρονιά, ξεπέρασε τα όρια που είχε θέσει, καταγράφοντας πολύ υψηλούς δείκτες παραγωγικότητας. Η Εταιρεία κατατάσσεται στην πρώτη θέση της ασφαλιστικής βιομηχανίας σε νέα επαναλαμβανόμενα ασφάλιστρα ζωής, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Τα εταιρικά αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την ισχυρή εμπιστοσύνη των πελατών της CNP CYPRIALIFE, στην αξιοπιστία, στη φερεγγυότητα και στο επίπεδο εξυπηρέτησης.

Τιμώμενοι καλεσμένοι ήταν ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, δύο από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες, που με τις μελωδίες τους άγγιξαν και θα συνεχίζουν να αγγίζουν τις ψυχές μας.

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;