The 15th CFO Management Forum

Η ΕΥ παρουσιάζει το “15th CFO Management Forum” το οποίο θα πραγματοποιηθεί αυτή την Πέμπτη, στις 20 Ιουνίου 2019, στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Το Φόρουμ αποτελεί τον μεγαλύτερο πόλο έλξης για τους Οικονομικούς Διευθυντές και τους Διευθυντές Λογιστηρίου στην Κύπρο. Στόχος του, είναι η έγκυρη ενημέρωση των Οικονομικών Διευθύνσεων ως προς τις εξελίξεις στον κλάδο, όπως και η παρουσίαση πρακτικών από την Κύπρο και το εξωτερικό όσον αφορά την αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων που διαδραματίζονται στον οικονομικό χάρτη, γενικότερα. 

Το Φόρουμ αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον και παρών από Οικονομικούς Διευθυντές και άλλους βασικούς παράγοντες από όλες τις μεγάλες εταιρείες με έδρα ή τόπο δραστηριοποίησής τους την Κύπρο, με στόχο να απολαύσουν μια βραδιά που θα συνδυάζει ψυχαγωγία, networking και ΒΒQ. Διεθνείς και καταξιωμένοι ομιλητές θα αναλύσουν θέματα, όπως: Digital Transformation, Business Analytics, Στρατηγική για CFOs, καθώς και το προφίλ του CFO της επόμενης δεκαετίας. Παράλληλα με το φόρουμ, θα διεξαχθούν τα «3α Cyprus CFO Awards», τελετή που επιδιώκει τη βράβευση σημαντικών CFOs για τη συνεισφορά τους ή τα επιτεύγματά τους στον τομέα των Οικονομικών και των Επιχειρήσεων. Η Εκδήλωση στοχεύει να ρίξει φως στον συνεχώς μεταβαλλόμενο και πάντα γεμάτο προκλήσεις ρόλο του Οικονομικού Διευθυντή (CFO). Μην χάσετε την ευκαιρία να μάθετε πώς να δημιουργήσετε ένα νέο, «ψηφιακά ώριμο» και αποτελεσματικό Επιχειρηματικό Μοντέλο!

Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με τη Θεματολογία του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ

Το Φόρουμ απευθύνεται προς: Finance Directors, Οικονομικούς διευθυντές επιχειρήσεων όλων των μεγεθών και κλάδων, διευθυντές και στελέχη Λογιστηρίου όλων των μεγεθών και κλάδων, CEOs και μέλη Διοικητικών Συμβουλευτικών Επιχειρήσεων, στελέχη Accounting, Audit και Tax firms, σύμβουλους Επιχειρήσεων και στελέχη Τραπεζών.

Πληροφορίες
Οργανωτής:
ΙΜΗ 
Κύριος Χορηγός: EY
Χορηγοί: Hellenic Bank Public Co Ltd, JCC Payment Systems, A.I. Motokinisi Limited the official importers and distributors of Porsche Cars in Cyprus, Supernova Consulting
Χορηγός Κοκτέιλ: A.S. Xinaris & Sons Ltd
Με τη στήριξη: Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ)
Χορηγοί Επικοινωνίας: Accountancy Cyprus, GOLD, IN Business 
Για περισσότερες πληροφορίες - ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»
Νέα πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα