Χαραλαμπίδης Κρίστης: Στρατηγικός Συνεργάτης στο 3ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος που ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Oλοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 3ου Παγκύπριου Συνεδρίου Γάλακτος, που πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουνίου, στο Κτήμα Κουσιουμή, στη Λευκωσία.
 
Η Χαραλαμπίδης Κρίστης με το Φρέσκο Γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης στήριξε ως στρατηγικός συνεργάτης το Συνέδριο, στο πλαίσιο του οποίου ακούστηκαν εξαιρετικές εισηγήσεις και τοποθετήσεις αναφορικά με τη σημασία, το μέλλον και τις προοπτικές του κλάδου. Το 3ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος διοργανώθηκε από την IMH.
Περισσότεροι από 250 σύνεδροι, παρακολούθησαν τις εμπεριστατωμένες και επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις των ομιλητριών και των ομιλητών και αντάλλαξαν απόψεις, γνώσεις , εμπειρίες, ενώ μοιράστηκαν ιδέες και λύσεις. Οι συμμετέχοντες στο  Συνέδριο είχαν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν τις εύγεστες δημιουργίες που ετοίμασε ειδικά για το Συνέδριο ομάδα του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων/Γαστρονόμων Κύπρου.
 
Ανοίγοντας τις εργασίες ο Πρόεδρος του Συνεδρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Χαραλαμπίδης Κρίστης κ Μάριος Κωνσταντίνου, τόνισε πως η ουσία του Συνεδρίου είναι καθαρά τεχνοκρατική με στόχο την διάχυση της γνώσης και των καινοτομιών που αφορούν στον σπουδαίο αυτό κλάδο. Ανέφερε χαρακτηριστικά, πως η γαλακτοκομική βιομηχανία, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποιότητα της καθημερινής ζωής  και απευθυνόμενος προς εισηγητές και εισηγήτριες ευχαρίστησε εκ των προτέρων για τη σοφία και την επιστημοσύνη που χαρακτηρίζει την παρουσία τους. 
 
Χαιρετίζοντας το Συνέδριο, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ Κώστας Καδής, σε μια ομιλία που είχε έντονο ορθολογικό και τεχνοκρατικό χαρακτήρα, τόνισε τη μείζονα σημασία που έχει ο κλάδος για την οικονομία της χώρας και συνεχάρη τους συνέδρους για τις επιτυχίες, τις διακρίσεις και την διαρκώς αυξανόμενη εξαγωγική τους δύναμη. Κλείνοντας, για να δώσει έμφαση στη σημασία του θεσμού, είπε πως τα συμπεράσματα του συνεδρίου όχι απλά θα μελετηθούν, αλλά, θα ληφθούν υπόψη στη διαμόρφωση των σχετικών πολιτικών.

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»