Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Gan Direct Advisory Tool: Βήμα-βήμα για μέγιστη δυνατή κάλυψη στο χαμηλότερο δυνατό κόστος

Με το νέο online εργαλείο της, η Gan Direct καθοδηγεί βήμα-βήμα τους πελάτες της ώστε να διασφαλίσουν τη μέγιστη κάλυψη στο χαμηλότερο δυνατό κόστος κάνοντας χρήση όλων των πιθανών συνδυασμών προσφορών, προνομίων και εκπτώσεων.

Με το Advisory Tool, η διαδικασία γίνεται απόλυτα εξατομικευμένα και real time με λίγα και απλά βήματα μέσα από το www.gandirect.com.

Όταν ο ενδιαφερόμενος πελάτης έχει ολοκληρώσει την προσαρμογή των συμβολαίων του σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες, το ίδιο το σύστημα υποδεικνύει όχι μόνο τα περιθώρια βελτίωσης του τελικού κόστους ασφάλισης, αλλά και ποιες ακριβώς προσφορές του αντιστοιχούν και δεν έχει αξιοποιήσει προς όφελός του.

Η ευελιξία που διαθέτει το συγκεκριμένο εργαλείο επιτρέπει επίσης στον πελάτη να επιλέξει την περίοδο κάλυψης, το διαθέσιμο ποσό, αλλά και τον τρόπο πληρωμής σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του. Και όλα αυτά πάντα με Gan Guarantee για την πιο ανταγωνιστική πρόταση της αγοράς σε τιμή, κάλυψη και εξυπηρέτηση.

Όπως τονίζει ο κ. Γιώργος Νικολαϊδης, CEO της Gan Direct: “Σήμερα κορυφώνεται για εμάς μια προσπάθεια 25 ετών. Όλα αυτά τα χρόνια, η ομάδα της Gan Direct εξυπηρετεί τους πελάτες της δημιουργώντας καινοτομικά εργαλεία που κάνουν τη ζωή του πιο εύκολη, αλλά και διασφαλίζοντας το συμφέρον του μέσα από τις πιο ανταγωνιστικές προτάσεις εξοικονόμησης.

Με το πιο σύγχρονο εργαλείο μας, το Advisory Tool, επιβραβεύουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας αναδεικνύοντας τις μοναδικές τους ανάγκες και βοηθώντας τους να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα από την ασφάλεια τους. Τη μέγιστη δηλαδή κάλυψη και εξυπηρέτηση στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Με το τεχνολογικό άλμα του Advisory Tool είμαστε εκεί που οι άλλοι θέλουν θα έρθουν!”

Το Advisory Tool αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη ασφαλιστική επιλογή για τους καταναλωτές που αναζητούν τις πιο συμφέρουσες λύσεις ασφάλισης καθώς συνοψίζει όλες τις εκπτώσεις, deals, προσφορές και προνόμια που προσφέρει η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Gan Direct. Συγκεκριμένα:

Έξυπνη κίνηση #1: Επιλέγοντας αποκλειστικά Gan Direct για όλα τα συμβόλαια, ο πελάτης εξοικονομεί περίπου €2.000 κατά μέσο όρο σε σχέση με την προηγούμενή του εταιρεία, με τις ίδιες καλύψεις!

Έξυπνη κίνηση #2: Με τη νέα υπηρεσία Συνδυαστικής Ασφάλισης και την ενοποίηση ουσιαστικά δύο συμβολαίων σε ένα, η έκπτωση φτάνει το 15%!

Έξυπνη κίνηση #3: Με την πρωτοποριακή υπηρεσία All In One της Gan Direct, ο πελάτης συγκεντρώνει όλα του τα βασικά συμβόλαια Υγείας, Περιουσίας, Αυτοκινήτου σε ένα «πακέτο» με μία κοινή ημερομηνία ανανέωσης, εξασφαλίζοντας περαιτέρω έκπτωση που φτάνει το 20%.

Έξυπνη κίνηση #4: Κλείνοντας τα συμβόλαιά του με το Ιnsurance On the Go, τον έξυπνο, online τρόπο ασφάλισης για το όχημα, την υγεία και την περιουσία, κερδίζει επιπλέον έκπτωση 10%.

Έξυπνη κίνηση #5: Με την επιλογή της αυτόματης ανανέωσης συμβολαίου στις ανωτέρω προσφορές προστίθεται επιπλέον έκπτωση μέχρι 5%.

Περισσότερες πληροφορίες στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της Gan Direct www.gandirect.com.

Δειτε Επισης

Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά