Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Νέο τεύχος GOLD: AYIA NAPA MARINA

Πριν από τριάντα χρόνια, η περιοχή της Αγίας Νάπας, ήταν γνωστή ως η πρωτεύουσα του clubbing στην Ευρώπη, την οποία ξεπερνούσε σε φήμη μόνο η Ίμπιζα. Αν και πολλά έχουν αλλάξει από τότε, το θέρετρο της Αγίας Νάπας ζωντανεύει τους καλοκαιρινούς μήνες και κατακλύζεται από νεαρούς λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης. Φαίνεται πως όλα αυτά, πρόκειται να αλλάξουν τους επόμενους 24 μήνες, καθώς η μαρίνα της Αγίας Νάπας, το μεγαλύτερο οικοδομικό έργο της περιοχής, ολοκληρώνεται, μετατρέποντας την περιοχή σε έναν τελείως διαφορετικό προορισμό υψηλού επιπέδου. 

Ο άνθρωπος πίσω από το έργο είναι ο Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος Naguib Sawiris, ο οποίος απεικονίζεται στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του GOLD (που κυκλοφορεί την Κυριακή 16 Ιουνίου) και μιλάει στο περιοδικό, μαζί με τον Κύπριο συνεργάτη του Σταύρο Καραμοντάνη, για την επένδυση και τις τελευταίες εξελίξεις του έργου. 

Διαβάστε ακόμα: Μονοπώλιο Λεμεσού και Πάφου οι πολυτελείς κατοικίες
 
TOP 50+ Biggest Audit, Accounting & Tax Advisory Firms in Cyprus
Το δεύτερο κύριο θέμα του GOLD αυτού του μήνα αφορά το ακμάζον και εξαιρετικά σημαντικό, λογιστικό επάγγελμα της χώρας. Περιλαμβάνει τις απόψεις υψηλόβαθμων εκπροσώπων 32 λογιστικών εταιρειών και του Μάριου Σκανδάλη, Προέδρου του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ), σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το επάγγελμα και τον τρόπο με τον οποίο οραματίζονται οι λογιστικές / ελεγκτικές εταιρείες το μέλλον του επαγγέλματος. Οι 50 μεγαλύτερες εταιρείες κατατάσσονται επίσης στην πιο πρόσφατη λίστα του δημοσιεύει το περιοδικό. 

Διαβάστε ακόμα: Sun City: Έτοιμο το τέλος του 2019 

Αποκλειστικές συνεντεύξεις 

Διαβάστε επίσης, αποκλειστικές συνεντεύξεις με τον Michael Bolliger, Head of the Emerging Markets Asset Allocation team, UBS Chief Investment Office της Ζυρίχης και με την πλουσιότερη γυναίκα επιχειρηματία της Ρωσίας, Elena Baturina, η οποία βρέθηκε στην Κύπρο για την τελετή τοποθέτησης θεμέλιου λίθου του Symbol Residence. Ο Πρέσβης της Κίνας στην Κύπρο, Huang Xingyuan, μας μιλά για τον εμπορικό πόλεμο μεταξύ Κίνας-ΗΠΑ και για το εμπάργκο ενάντια στη Huawei ενώ ο Στέλιος Δημητρίου, Partner & Head of Transaction Advisory Services, EY Cyprus, αναλύει τον νέο ρόλο του Chief Financial Officer.
 
Special Features

  1. Cybersecurity in Cyprus
  2. Accounting, Audit & Tax Advisory Firms in Cyprus
 

 

Δειτε Επισης

7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη
Η Πετρολίνα σύμμαχος ζωής του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»