ΚΕΔΙΠΕΣ: Νόμιμη η ακολουθούμενη διαδικασία για προσφορές

InBusinessNews  11/06/2019 14:00
ΚΕΔΙΠΕΣ: Νόμιμη η ακολουθούμενη διαδικασία για προσφορές

ΚΕΔΙΠΕΣ: Νόμιμη η ακολουθούμενη διαδικασία για προσφορές

InBusinessNews  11/06/2019 14:00
Η Κυπριακή Εταιρεία Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων (ΚΕΔΙΠΕΣ) διαβεβαιώνει σε ό,τι αφορά τη διαδικασία προσφορών για διαγωνισμό που εξήγγειλε για εξεύρεση διαφημιστικής εταιρείας για τις ανάγκες της εταιρείας, ότι λειτουργεί με συνέπεια μέσα στα πλαίσια νομιμότητας διασφαλίζοντας ίση μεταχείριση όλων των εμπλεκομένων. 

RELATED ARTICLES


 
Με αφορμή ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαφημιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΔΕΚ) για το θέμα, η ΚΕΔΙΠΕΣ αναφέρει ότι όλοι οι προσφοροδότες έτυχαν της τεχνικής και οικονομικής αξιολόγησης από πολυμελή επιτροπή, σύμφωνα με τα προκαθορισμένα κριτήρια που τέθηκαν με πλήρη αξιοκρατία και η εταιρεία που επιλέγηκε είχε πετύχει συνδυαστικά από τεχνική και οικονομική αξιολόγηση, την ψηλότερη βαθμολογία.

Όπως αναφέρεται, ο ΣΔΕΚ επικοινώνησε με την ΚΕΔΙΠΕΣ ζητώντας να του γνωστοποιηθούν τόσο οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν όσο και τα κριτήρια αξιολόγησής και βαθμολογίες του κάθε προσφοροδότη.

Η ΚΕΔΙΠΕΣ, σημειώνεται, απέστειλε επιστολή με κοινοποίηση στην Ελεγκτική Υπηρεσία του Κράτους πληροφορώντας τον ΣΔΕΚ ότι δεν ενδείκνυται και δεν αποτελεί κατά την άποψη του ορθή και διαδεδομένη πρακτική, η κοινοποίηση αυτών των πληροφοριών προς ικανοποίηση του επικαλούμενου, όπως ισχυρίζεται ο ΣΔΕΚ, δικαίου της διαφάνειας.

Παράλληλα κοινοποιήθηκε στον ΣΔΕΚ ότι η ΚΕΔΙΠΕΣ σε περίπτωση που η Ελεγκτική Υπηρεσία της Δημοκρατίας ζητήσει να της αποσταλούν τα αρχεία που αφορούν στον Διαγωνισμό, διαβεβαιώνει ότι αυτά θα παραδοθούν άμεσα σε άκρως εμπιστευτική βάση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας