ΚΕΔΙΠΕΣ: Νόμιμη η ακολουθούμενη διαδικασία για προσφορές

Η Κυπριακή Εταιρεία Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων (ΚΕΔΙΠΕΣ) διαβεβαιώνει σε ό,τι αφορά τη διαδικασία προσφορών για διαγωνισμό που εξήγγειλε για εξεύρεση διαφημιστικής εταιρείας για τις ανάγκες της εταιρείας, ότι λειτουργεί με συνέπεια μέσα στα πλαίσια νομιμότητας διασφαλίζοντας ίση μεταχείριση όλων των εμπλεκομένων. 
 
Με αφορμή ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαφημιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΔΕΚ) για το θέμα, η ΚΕΔΙΠΕΣ αναφέρει ότι όλοι οι προσφοροδότες έτυχαν της τεχνικής και οικονομικής αξιολόγησης από πολυμελή επιτροπή, σύμφωνα με τα προκαθορισμένα κριτήρια που τέθηκαν με πλήρη αξιοκρατία και η εταιρεία που επιλέγηκε είχε πετύχει συνδυαστικά από τεχνική και οικονομική αξιολόγηση, την ψηλότερη βαθμολογία.

Όπως αναφέρεται, ο ΣΔΕΚ επικοινώνησε με την ΚΕΔΙΠΕΣ ζητώντας να του γνωστοποιηθούν τόσο οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν όσο και τα κριτήρια αξιολόγησής και βαθμολογίες του κάθε προσφοροδότη.

Η ΚΕΔΙΠΕΣ, σημειώνεται, απέστειλε επιστολή με κοινοποίηση στην Ελεγκτική Υπηρεσία του Κράτους πληροφορώντας τον ΣΔΕΚ ότι δεν ενδείκνυται και δεν αποτελεί κατά την άποψη του ορθή και διαδεδομένη πρακτική, η κοινοποίηση αυτών των πληροφοριών προς ικανοποίηση του επικαλούμενου, όπως ισχυρίζεται ο ΣΔΕΚ, δικαίου της διαφάνειας.

Παράλληλα κοινοποιήθηκε στον ΣΔΕΚ ότι η ΚΕΔΙΠΕΣ σε περίπτωση που η Ελεγκτική Υπηρεσία της Δημοκρατίας ζητήσει να της αποσταλούν τα αρχεία που αφορούν στον Διαγωνισμό, διαβεβαιώνει ότι αυτά θα παραδοθούν άμεσα σε άκρως εμπιστευτική βάση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett