Στην πρώτη γραμμή οι δράσεις ΕΚΕ για την ICTS Cyprus

H ICTS Cyprus συμμετείχε στο διαδραστικό εργαστήριο με τίτλο «Πως μπορεί μια επιχείρηση να επηρεάσει τα Ανθρώπινα Δικαιώματα», που διοργανώθηκε από το Κυπριακό Δίκτυο για την Εταιρική Ευθύνη (CSR Cyprus), στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. 
 
H ICTS αποτελεί μέλος του CRS Cyprus και στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στηρίζει τις ενέργειες και τις δράσεις που πραγματοποιούνται συμμετέχοντας και εξασφαλίζοντας τη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωσή των στελεχών της μέσω σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
 
Στόχος του CSR Cyprus μέσω του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού εργαστήριου ήταν η ενημέρωση των επιχειρήσεων για τους κανόνες περί Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η κατανόηση του ρόλου τους στην αλυσίδα αξίας, η εξοικείωση των συμμετεχόντων με την πρακτική εφαρμογή στρατηγικών και πολιτικών δραστηριοτήτων καθώς και η ανταλλαγή προβληματισμών και εμπειριών μεταξύ των συμμετεχόντων.
 
Η εταιρική κοινωνική ευθύνη ήταν ο κύριος πυλώνας ανάπτυξης της ευρύτερης θεματικής ενότητας περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το εργαστήριο απευθυνόταν σε στελέχη ΕΚΕ, Προμηθειών, Ανθρωπίνου Δυναμικού και Διαχείρισης Κρίσεων. Στο εργαστήριο συμμετείχε ο Quality Manager της Εταιρείας Νικόλαος Κολαΐτης.
 
Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι ένα κομμάτι της εταιρείας που βρίσκεται σε ανάπτυξη και όλες οι θυγατρικές της ICTS Europe στην Κύπρο, επενδύουν με διηνεκή τρόπο καθώς αναλαμβάνουν κοινωνικές δράσεις σε συνεργασία μάλιστα και με άλλους οργανισμούς που αποσκοπούν στην οικονομική και όχι μόνο στήριξη της κοινωνίας σε τοπικό και παγκύπριο επίπεδο.
 
Ευαισθητοποιημένη στις κοινωνικές ευπαθείς ομάδες, η ICTS Cyprus στηρίζει, δρα και συνεισφέρει με όσα μέσα διαθέτει για μια καλύτερη και αξιοπρεπή καθημερινότητα.
 
H συμμετοχή της στο εν λόγω εργαστήριο με θεωρητική και πρακτική άσκηση αποτέλεσε μια καταπληκτική ευκαιρία για να ενισχυθεί το εκπαιδευτικό υπόβαθρο των στελεχών σε θέματα σύγχρονων προκλήσεων και να προωθηθεί η ένταξη της βιώσιμης ανάπτυξης και της εταιρικής υπευθυνότητας στην επιχειρηματική πρακτική.
 

Δειτε Επισης

Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse