Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

H Gan Direct εκπαιδεύει τους καταναλωτές στην ασφάλεια υγείας με YouTube video

Με ένα έξυπνο, εξάλεπτο video στο YouTube η Gan Direct εξηγεί τα πάντα τα οποία παρέχει στους πελάτες της, για τις υπηρεσίες ολοκληρωμένης νοσοκομειακής περίθαλψης και πρωτοβάθμιας φροντίδας με το πρόγραμμα Direct Care. 

Δείτε το εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=MpfZ_M5kZMg&list=PLWz0pHLeGSN0C5wwh_PHbLTLzIiyKpL5Q&index=10

Για την Gan Direct, η αγορά μιας σωστής Ασφάλειας Υγείας είναι σημαντική, αλλά δεν χρειάζεται να είναι μια δύσκολη διαδικασία. Με απλά βήματα και λίγα κλικ καθένας μπορεί να εξασφαλίσει, για τον εαυτό του και αυτούς που αγαπά, ασφάλεια και απόλυτη ηρεμία. Χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς λίστες αναμονής και ουρές, με πρόσβαση στους καλύτερους γιατρούς, σε κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα.

Αλλά και στην εξωνοσοκομειακή, πρωτοβάθμια φροντίδα, το Direct Care σας βοηθά να συμπληρώσετε τις βασικές υπηρεσίες που προσφέρει το ΓεΣΥ οι οποίες δεν καλύπτονται από το δημόσιο σύστημα υγείας: Δεύτερη γνώμη, επισκέψεις πέρα από το όριο, επισκέψεις κατ’ οίκον, εξετάσεις και παραπεμπτικά για νοσηλεία.

Παράλληλα, το πρόγραμμα προσφέρει νοσηλεία στα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Με αφαιρετέο ποσό απαλλαγής το οποίο ο πολίτης μπορεί να επιλέξει, ως επιπλέον κάλυψη σε σχέση με το ΓεΣΥ, το Direct Care με χαμηλό ασφάλιστρο, παρέχει τη δυνατότητα πλήρους νοσηλείας στην κλινική της επιλογής του, στην γεωγραφική επιλογή της επιλογής του.

«Πεποίθησή μας είναι ότι κάθε πολίτης πρέπει να έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο περίθαλψης όταν την έχει ανάγκη. Αυτό δεσμευόμαστε να του εξασφαλίζουμε με ένα πρόγραμμα που συνδυάζει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας σε τιμή τόσο προνομιακή που δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη» εξηγεί ο Διευθύνων Σύμβουλος της Gan Direct Γιώργος Νικολαΐδης.

Το εκπαιδευτικό video περιγράφει με απλό τρόπο τη διαδικασία της σκέψης που κάνουμε όλοι στην προσπάθειά μας να θέσουμε προτεραιότητες και να τις καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ξεκινά με την προτροπή να σκεφτούμε ποια είναι τα ωφελήματα που θεωρούμε εμείς πιο σημαντικά, δίνοντας, συμβουλές, απαντήσεις και επιλογές. Σταδιακά, ταξιδεύει τον χρήστη σε όλο το εύρος των υπηρεσιών της εταιρείας με κύριο χαρακτηριστικό την ευελιξία: ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την περίοδο κάλυψης, το διαθέσιμο ποσό, αλλά και τον τρόπο πληρωμής σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του. Και όλα αυτά πάντα με Gan Guarantee για την πιο ανταγωνιστική πρόταση της αγοράς σε τιμή, κάλυψη και εξυπηρέτηση.

Εάν ψάχνετε ασφάλεια και οικογενειακή γαλήνη, ποιότητα και επιλογές χωρίς υπέρογκες χρεώσεις, η Ασφάλεια Υγείας DirectCare είναι η ιδανική λύση.

Περισσότερες πληροφορίες στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της Gan Direct www.gandirect.com.

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου