Παροχή 2 υποτροφιών για Μεταπτυχιακά Προγράμματα από το CIM και το InBusinessNews

To Cyprus Institute of Marketing-The Cyprus Business School και το InBusinessNews προσφέρουν την ευκαιρία σε δύο στελέχη κυπριακής επιχείρησης να αποκτήσουν το δικό τους ΜBA ή MSc.  
 
Συγκεκριμένα προσφέρονται, δύο πλήρης υποτροφίες. Αιτήσεις μπορούν να αποστείλουν κάτοχοι πτυχίου με εργασιακή πείρα, τουλάχιστον, τριών χρόνων και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Τα προγράμματα MBA with Shipping ή MSc Human Resource Management & Corporate Strategy είναι μονοετούς (full time) ή διετούς (part time) διάρκειας, διδάσκονται στην αγγλική, τα μαθήματα είναι βραδινά και διεξάγονται στη Λευκωσία/ Λεμεσό για το πρόγραμμα MSc Human Resource Management & Corporate Strategy & Λεμεσό για το πρόγραμμα MBA with Shipping.

Η κανονική τους αξία ανέρχεται σε 7700 ευρώ για το πρόγραμμα MBA with Shipping και 6500 ευρώ για το πρόγραμμα MSc Human Resource Management & Corporate Strategy, ενώ λαμβάνουν κρατική χορηγία μέχρι 3.417 ευρώ. Είναι αναγνωρισμένα από το ΣΕΚΑΠ/ΚΥΣΑΤΣ και θεωρούνται κορυφαία στο είδος τους ανά το παγκόσμιο.

Για πληροφορίες κάντε κλικ εδώ ή μπείτε στο www.inbusinessnews.com . Οι αιτητές που πληρούν τους όρους του προγράμματος, θα καλούνται σε προσωπική συνέντευξη και μπορούν να αιτηθούν μέχρι τις 31 Ιουλίου 2019.
 
 

Δειτε Επισης

Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»